ATV'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Açıklaması Geldi!

ATV'den Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Açıklaması Geldi!

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm tanıtımlara rağmen ekranlara gelmedi. İzleyiciler alınan yeni kararın ardından duyduklarına İnanamadı. Dizi severler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman ekranlara geleceğini merak ediyor.

ATV tarafından resmi bir açıklama yapılmaması üzerine izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında bir açıklama bekliyor. Dizi severler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli yapımın ATV'yi terk etmesi için kampanya başlattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın tarihi ne zaman?

Yeni sezona oldukça geç başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi birkaç hafta önce tanıtımını ekranlara taşıdı. Bunun üzerine izleyiciler diziye kavuşacaklarından dolayı oldukça mutlu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 26 Ekim Salı günü 200. bölümü ile ekranlara gelecekti. Hatta alınan bilgiler neticesinde dizi yeni sezonda 12 yeni oyuncuyu da kadrosuna dahil etmişti. İzleyiciler büyük bir merakla ekran başına geçip diziyi bekledi. Fakat kanal Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yerine Baba Parası isimli yapımı ekranlara taşıdı.

Tüm gerçekler ortaya çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekranları gelmemesine tepki gösteren izleyiciler kanaldan resmi bir açıklama bekliyor. Hatta dizi ile alakalı tanıtım filmi de ortadan kaldırıldı. Yapılan iddialara göre ATV'nin yapım şirketine verdiği sözü tutmadığından dolayı şirketin böyle bir girişimde bulunduğu söyleniyor. Bu durumda en büyük hayal kırıklığı yaşayan dizi severler haftalardır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli yapımın yeni sezonu dört gözle bekliyor. Bundan dolayı izleyici bekledikleri gün ve saatte dizinin ekranlara gelmemesi ile birlikte tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi.