ATV Yine Reytingleri Süpürmeye Hazırlanıyor! İkimizin Sırrı İsimli Dizinin Detayları Ortaya Çıktı

ATV Yine Reytingleri Süpürmeye Hazırlanıyor! İkimizin Sırrı İsimli Dizinin Detayları Ortaya Çıktı

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan dizilerin başarılı olduğu son yıllarda projelerin çoğaldığı görülüyor. İyi diziler ile gündemde kalan ATV yaz dönemi içinde önemli projeleri gündeme getirdi. ATV, Baş Belası isimli yeni bir dizi ile çok konuşuldu.

Pazar akşamları izleyici ile buluşan Baş Belası isimli dizinin başrollerinde Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu bulunuyor. Bunun dışında kısa sürede dizinin geniş izleyici kitlesine sahip olduğu ve iyi reytingler aldığı belirtildi.

ATV ekranlarında kalp yarası isimli dizi ise pazartesi günleri ekranlara gelecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan ve Merve Çağıran bulunuyor. Alınan bilgiler neticesinde Kalp Yarası isimli dizi ilk bölümünden bu yana yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldı.

ATV yeni dizisi ile gündemde!

ATV yeni dizisi ile gündemde! ATV, en merak edilen dizilerden biri olan İkimizin Sırrı isimli dizinin fragmanı ile geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu. İkimizin Sırrı isimli dram yapımı dizi ATV’de ekranlara gelecek. Dizinin başrollerinde Leyla Feray, Aras Aydın ve Bestemsu Özdemir olacak.

Sosyal medya alanında yapılan yorumlara bakıldığında dizi hakkında çok olumlu ifadeler yer alıyor. Dizinin dram dolu hikâyeyi bünyesinde barındırması ise dikkatleri üzerine çekti.

İkimizin sırrı isimli dizide Ahsen Türkyılmaz hayal karakterine hayat verecek. Bunun dışında hayal ayakta kalma mücadelesi veriyor. Leyla Feray ise Neva Canpolat karakteri ile ekranlara gelecek. Dizide kızını masallar ve oyunlarla büyüten, umudu aşılayan bir annenin hikayesini konu alıyor. Anne ve kız mutlu dünyası ardına düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat süren Neva ve Hayal’in yolları Alp Karahun ile kesişir.

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturuyor.