ATV ve Yapımcı Kuruluş Osman Dizinin İki Oyuncusunun Üstünü Birden Çizdi..

ATV ve Yapımcı Kuruluş Osman Dizinin İki Oyuncusunun Üstünü Birden Çizdi..

ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde iki önemli oyuncu ekranlara veda etti. Ünlü isimlerin diziden ayrılması daha büyük ses getireceğe benziyor. Öyle ki artık dizide bambaşka bir dönem başlayabilir. Sezon finali öncesi yaşanan bu durum hayret ettirdi.

Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü izleyiciler için oldukça farklı bir deneyim oldu. İki önemli oyuncu diziye veda etti. Öyle ki dizide artık büyük bir boşluk oluşmuş olabilir. ATV dizisinde bizleri neler bekliyor? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Bu sayede dizi ile ilgili çok fazla detaya değineceğiz. İşte sevilen yapımla ilgili bilinmeyenler ve dahası haberimizde...

Diziden Kimler Ayrıldı?

Kuruluş Osman dizisinden ayrılan ilk ismin Emre Basalak olduğu ortaya çıktı. Gündüz Bey karakterini canlandırmaktaydı. İnegöl'ün fethi esnasında aldığı kılıç darbelerinden ötürü hayatını kaybetti. Dolayısıyla dizideki ilk önemli ayrılık bu şekilde gerçekleşti. Sonrasında ise bir oyuncunun daha ekranlara veda ettiği görülüyor.

Nikola da Gitti!

Kuruluş Osman'dan ayrılan ikinci oyuncunun Nikola karakteri olduğu ortaya çıktı. Dizideki bu gelişme herkesi yakından ilgilendiriyor. İzleyiciler büyük şok yaşadı diyebiliriz. Dolayısıyla ATV dizisinde yeni bir dönemin başladığına tanıklık etmemiz mümkün.