ATV, Kuruluş Osman Dizisi İçin Tepki Çeken Kararını Duyurdu! Kuruluş Osman Yayın Akışından Silindi..

ATV, Kuruluş Osman Dizisi İçin Tepki Çeken Kararını Duyurdu! Kuruluş Osman Yayın Akışından Silindi..

Kuruluş Osman'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak diye beklenirken izleyicileri üzen açıklama geldi. Dizi 5 Ocak'ta ekrana gelmeyecek. Onun yerine çok daha geç bir tarihte yayınlanması bekleniyor. Yılbaşı nedeniyle ATV dizisini bir süre izleyemeyeceğiz.

ATV'de yayınlanan ve en çok reytinge sahip diziler arasında gösterilen Kuruluş Osman, vereceği yayın arası ile büyük şok etkisi yaratacak. Başrolünde Burak Özçivit'in oynadığı dizide neler yaşanıyor? Ünlü oyuncu bile ne diyeceğini bilemedi. Çünkü Kuruluş Osman dizisi diğer diziler gibi bir hafta ara vermeyecek. Dizinin daha fazla ekrana gelmeyeceği belirtiliyor.

Kuruluş Osman Kaç Hafta Yok?

Dizinin en az iki hafta ekrana gelmeyeceği belirtildi. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre 5 Ocak'ta ekrana gelmesi beklenen dizi bir hafta sonrasına ertelendi. Bu da demek oluyor ki toplamda iki haftalık bir çekim arası verilecek. Yayınlanana kadar ki süreçte diğer diziler yeni bölümleriyle ekrana gelecektir. Üstelik Kuruluş Osman gibi reytinglerde birincilik elde eden bir dizi, bir haftalığına sahaları rakip yapımlara bırakacak. Böylelikle Kuruluş Osman'ın olmadığı zaman diliminde reyting sonuçlarında ne gibi gelişmeler olacak göreceğiz.

İzleyiciler Üzdü

Dizi izleyicileri alınan bu karardan memnun değil. Pek çok kişi reytinglerin düşeceğini tahmin ediyor. Ancak iki haftalık aranın böylesine önemli bir dizinin reytinglerine ne kadar etki edeceği doğrusu bilinmemekte. Bu nedenle ATV dizisinin yokluğu biraz hissedilebilir.