ATV Kardeşlerim Dizisi İçin Kararını Verdi! Kardeşlerim Dizisinde Korkulan Başa Geldi!

ATV Kardeşlerim Dizisi İçin Kararını Verdi! Kardeşlerim Dizisinde Korkulan Başa Geldi!

Kardeşlerim'de yaşanan bir gelişme herkesi şok etti. Herkes yeni bölümü beklerken kanaldan gelen kararla yıkıldılar. Peki Kardeşlerim yayından kaldırıldı mı? Dizinin neden yayınlanmayacağı belli oldu. İşte ATV dizisi Kardeşlerim'in yeni bölümü neden yok ve ne zaman yayınlanacak sorularının cevapları...

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü ekranlarda yayınlanmayacak. Önümüzdeki hafta yayınlanmayacağı belirtilen dizi için büyük tepki gösterildi. Çünkü izleyiciler yeni bölümü iple çekiyordu. Hal böyle olunca dizinin neden yayınlanmadığı soruldu. ATV'de ekrana gelen yapımla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. ATV dizisi ne zaman ekrana gelecek?

Kardeşlerim Yılbaşında Yok!

Pek çok dizinin yılbaşında yayın hayatına ara vereceği belirtiliyor. Bir haftalık aralar nedeniyle dizilerin yayınlanmaması normal karşılandı. Şimdi ise Kardeşlerim dizisi için benzer bir karar alınacak. Sevilen dizi ne zaman yeni bölümüyle ekrana gelecek? İzleyicile artık somut bir tarih duymak istiyor. Çünkü verilecek aranın kaç hafta olduğu merak edilmekte.

8 Ocak'ta Yeni Bölüm Var!

Asiye ve Doruk arasında yaşananların konuşulduğu yeni bölümde oldukça heyecanlı geçecek. 8 Ocak'ta yayınlanacak diziyle ilgili çok fazla tahminde bulunuluyor. İzleyiciler, dizinin daha fazla ara vermesini istememekte. Reytinglerin azalması ve dizinin sona ermesinden çekiniyorlar. Son zamanlara damgasını vuran diziyle ilgili yeni oyuncu ayrılığı haberleri gelir mi göreceğiz. Diziye dair en son gelişmeler yakın zamanda ortaya çıkacaktır.