ATV, Kardeşlerim Dizisi İçin Final Kararı Verdi! Kardeşlerim Dizisi Neden Final Oluyor

ATV, Kardeşlerim Dizisi İçin Final Kararı Verdi! Kardeşlerim Dizisi Neden Final Oluyor

Kardeşlerim dizisindeki ayrılıktan sonra final tarihi açıklandı mı? Pek çok kişi dizinin ne zaman sona ereceğini konuşuyor. ATV'deki diziye dair final iddiaları gün geçtikçe artmakta. İşte Halit Özgür Sarı'nın yaptığı konuşma ve dizinin finaline kaç bölüm kaldı sorusunun yanıtı...

Kardeşlerim, son zamanlarda bazı oyuncuların ayrılık ihtimaliyle gündeme geldi. Üstelik başrol oyuncularından birisi diziye veda etti bile. Halit Özgür Sarı'nın beklenmedik vedası herkesi şok etmişti. Şimdi ise ATV'de yayınlanan diziyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Kimse ünlü isimlerin vedasını beklemiyordu ancak görünen o ki artık dizi için büyük son yaklaşıyor. Üstelik Kardeşlerim dizisinin final tarihine dair çeşitli iddialar dahi ortaya atıldı. Kardeşlerim dizisi ne zaman final yapacak?

Kardeşlerim Dizisi Final Tarihi

Kardeşlerim dizisi, geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlamıştı. Dolayısıyla kısa süre içerisinde reytinglerde zirveye oturması ve seyircilerin göz bebeği haline gelmesi kolay olmadı. Şimdi ise dizinin ne zaman final yapacağı konuşuluyor. Kardeşlerim dizisinde bir aksilik yaşanmaz ise 5 bölüm sonra final yapması muhtemel.

Halit Özgür Sarı Açıklama Yaptı

Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı, diziden ayrılmasıyla ilgili konuştu. Kendisi için çok zor bir durum olduğunu ifade etti. Setteki herkesi ailesi gibi gördüğünü vurguladı. Dolayısıyla oyuncu için de bu ayrılık fazlasıyla zordu. Şimdi ise hangi projede oynayacağı merak ediliyor.