ATV, Kalp Yarası Dizisi İçin Kararını Verdi! Kalp Yarası Dizisinden Ünlü Oyuncu da Diziden Ayrıldı!

ATV, Kalp Yarası Dizisi İçin Kararını Verdi! Kalp Yarası Dizisinden Ünlü Oyuncu da Diziden Ayrıldı!

Kalp Yarası izleyicilerinin merak ettiği ünlü isim diziden ayrılmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren kendisini görmeyeceğiz. ATV'deki dizide başrol oyuncu ayrılığı gerçekleşecek. Peki hangi isim ekranlara veda ediyor? Dizi final yapmadan önce oyuncuları gidiyor. İşte merakla beklenen ayrılığa dair detaylar...

Kalp Yarası dizisindeki bu ayrılık izleyenleri hüngür hüngür ağlatabilir. Zira dizi hakkında final iddiaları devam ederken bir yandan da oyuncunun ekrana veda edeceği gelişmesi yaşandı. Başrolde oynayan Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yanı sıra bir oyuncunun diziye veda edeceği haberi geldi. Peki hangi oyuncu diziden ayrılacak? Merakla beklenen ayrılık gelişmesinde gözler ATV'de. Sevilen dizinin final haberi gelmeden oyuncular bir bir ekrana veda ediyor.

Mahir Günşiray Diziden Ayrılacak

Adnan karakteriyle izleyici karşısına çıkmakta olan Mahir Günşiray'ın diziden ayrılacağı öğrenildi. Oyuncunun yeni bölümden itibaren ekranlarda gözükmeyeceği bilgisi iletildi. Peki bu durumda dizinin hikayesi nasıl devam edecek? Ferit karakterinin babası olarak karşımıza çıkan Adnan, dizide hayatını kaybederek büyük şok yaşatacak.

Dizi Final Yapacak mı?

Dizide reytingler beklentileri karşılamıyor. Ancak ATV'den veya yapımcı şirketten dizinin finaline dair henüz net bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla Kalp Yarası dizisinin son demleri yaşanıyor olabilir. Birkaç hafta içerisinde reytinglerde gözle görülür başarı elde edilemez ise final kararı alınması muhtemel gözüküyor. Kalp Yarası'nın final yapıp yapmayacak olması bu noktada çok önemli. ATV'nin de ona göre yeni bir diziyle anlaşması bekleniyor.