ATV İstedi Kuruluş Osman Dizisi Hemen Uyguladı! Sonunda İstenen Gerçekleşiyor!

ATV İstedi Kuruluş Osman Dizisi Hemen Uyguladı! Sonunda İstenen Gerçekleşiyor!

Kuruluş Osman dizisinde büyük coşku yaşanıyor. Dizinin yeni bölümü herkesi heyecanlandıracak. İzleyiciler uzun zamandır bu anı bekliyordu. ATV'deki dizide neler yaşanıyor? Osman Bey bu gelişmeyi duyduğunda nasıl tepki verecek merak konusu oldu.

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü ekrana geliyor. Dizide yaşanacaklar öncelikli olarak Osman Bey'i ilgilendirirken, daha sonra final sahnelerinde önemli bir gelişmeye tanıklık edeceğiz. Savaş sahneleri ile adından söz ettiren dizide Osman Bey'in işi gittikçe zorlaşmakta. Ancak bir yandan da dizide duygusal anların yaşandığı da belirtiliyor. Aygül Hatun ve Cergutay arasında geçenler bu sefer izleyicileri bir hayli şaşırtacak. Uzun zamandır beklenen olay sonunda yaşandı. Peki dizide neler olacak? ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Osman Bey Savaşa Hazırlanıyor!

Osman Bey, önemli bir desteğini daha kaybetti. Selçuklu Veziri Alemşah'ın Osman Bey'e tepki göstermesinden sonra yeni bir düşman edindiği ortaya çıktı. Bu konuda Osman Bey'in nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor. Eğer bir aksilik yaşanmaz ise büyük savaş çok yakında ekranlarda yerini alacak.

Cergutay Evlenme Teklifi Etti!

Cergutay, Aygül Hatun'a evlenme teklifinde bulundu. Bu teklif sonrasında Aygül Hatun ise kabul ettiğini bildirdi. İkili arasındaki bu gelişme herkesi sevindirdi. İzleyiciler, bir süredir ikilinin ne zaman evleneceğini merak ediyordu. Dolayısıyla ATV dizisinde izleyicilerin dediği oldu.