ATV Hercai Dizisinin Fişini Çekti! Hercai Dizisi Final Tarihi Açıklandı!

ATV Hercai Dizisinin Fişini Çekti! Hercai Dizisi Final Tarihi Açıklandı!

Hercai dizisi ilk 2 sezon reyting rekorları kırarak gündeme oturmuştur. Fakat 3 sezon istenildiği gibi gitmedi. Yapılan araştırmalara göre Hercai dizisi final yapma kararı aldı. Hercai ne zaman final yapacak?

Hercai dizisi hakkında final yapacak söylentileri doğrulandı. 3 sezondur yayın yapan Hercai dizisi final yapma kararı aldı. Reytinglerde düşüşlerin yaşanması yeni dizilerin çıkması ve diziden ayrılan oyuncular sayesinde ilk 10 dahi giremedi. Haliyle final yapması da kaçınılmaz oldu.

Hercai Ne Zaman Final Yapacak?

Hercai dizisi 3 sezondur hayranlarına heyecanlı anlar yaşattı. İlk çıktığı günlerde reytingleri elinden düşürmeyen dizi son dönemlerde ciddi bir düşüş yaşadı. Yapılan araştırmalara göre başrol oyuncularından bazıları yeni projeler  için anlaşma sağlamış durumda. Yapılan açıklamaya göre 3 sezon da final yapacak. 

Çalışmalar Fayda Etmedi!

Hercai dizisi ilk 2 sezon büyük bir hayranlıkla izleniyordu. Fakat 3 sezon pekte etkili olmadı. Oyuncu değişikliği senaryoda iyileştirmeler işe yaramadı. Haliyle gündemde çıkan yeni dizilerde Hercai dizisinin sonunu getirdi.