ATV EDHO Başrol Oyuncusu Hızır Çakırbeyli'nin Fişini Çekti! EHDO Finale Gidiyor!

ATV EDHO Başrol Oyuncusu Hızır Çakırbeyli'nin Fişini Çekti! EHDO Finale Gidiyor!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusunun paylaştığı resim gündem oldu. Hızır diziye veda mı ediyor? Hızır ölecek mi? Hızır diziden ne zaman ayrılacak? EDHO ne zaman final yapacak?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümü ile ekrana gelmeye devam ederken izleyiciyi beklenmedik bir ayrılıkla buluşturdu. Dizide pek çok sahnede yer alan ünlü oyuncunun ani vedası izleyenleri etkiledi. Peki bu ayrılık sonucunda EDHO dizisi yayın hayatına nasıl devam edecek? Oktay Kaynarca'nın yapmış olduğu paylaşım çok fazla beğeni aldı. Bu beğeninin arkasında ise izleyicilerin oyuncunun ayrılmasını istememesi yer alıyor. Ancak senaryo çoktan uygulandı ve bundan sonra her şey senaryoya göre devam edecek. Peki ya EDHO dizisinden hangi oyuncu ayrıldı?

Sanem Çelik EDHO'ya Veda Etti

Sanem Çelik'in canlandırmış olduğu Ceylan karakterinin diziye veda ettiği öğrenildi. Dizide hayatını kaybeden Ceylan'ın ölüm sahnesini pek çok izleyici duygusal olarak değerlendirdi. Ancak senaryoda böyle bir sahnenin yaşanacağı çok önceden belirlendiği için herhangi bir değişiklik yapılamazdı. Ayrıca dizide dikkat çeken olaylar yaşanmadıkça izlemenin de bir mantığı olmadığına göre Sanem Çelik'in ayrılması zamanla sindirilecektir. Dizide uzun zamandır yer alması da göz önünde bulundurulursa ünlü oyuncunun boşluğu bir süre doldurulamayabilir. Bunun için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yeni oyuncu transferleri de yapılabilir.

Oktay Kaynarca'dan Ayrılık Fotoğrafı

Oktay Kaynarca, Instagram hesabı üzerinden Sanem Çelik ile çekildiği bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın açıklama kısmına da veda sözlerinden birini ekleyerek duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Dizide iki önemli karakterin artık birlikte yer almaması reytingleri nasıl etkiler bilmiyoruz. Ancak bildiğimiz bir şey var ki o da Sanem Çelik ile Oktay Kaynarca'nın yakaladığı uyum önümüzdeki haftalarda ekranlarda olmayacak. Yine de iki ismin farklı bir projede tekrar beraber rol alma ihtimali elbette bulunuyor.

Hızır'ı Kim Durdurabilir!

Hızır Çakırbeyli karakterinin Ceylan'ın ölümünden sonra dizide çok daha agresif olacağı düşünülüyor. Artık ani kararlar verebilir ve bu durum karşısında hiçbir şekilde tereddüt etmeyebilir. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Hızır Çakırbeyli adeta efsanevi bir karakter haline geldi. EDHO, ekrana geldiği günden bu yana başarısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizinin genel olarak iyi bir reytinge sahip olduğunu söyleyebiliriz.