ATV Dizisi Oyuncusu Teşkilata Katıldı! Teşkilat İzleyicisi Oyuncu Transferine Şaşırdı!

ATV Dizisi Oyuncusu Teşkilata Katıldı! Teşkilat İzleyicisi Oyuncu Transferine Şaşırdı!

Teşkilat dizisine katılan ünlü oyuncu aslında ATV'de oynuyordu. Bir Zamanlar Çukurova'daki performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Hilal Altınbilek ile iyi bir ikili olmuştu ancak dizideki kariyeri çabuk sona erdi.

Artık Teşkilat'a transfer olan oyuncu kim? İzleyiciler oyuncuyu görünce çok şaşırdı.

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan başarılı oyuncu, yeni sezonda Teşkilat dizisinde yer alacak. Ünlü ismin eski dizisi öğrenilince izleyiciler şok geçirdi. Bir zamanlar ATV kanalında oynuyordu ancak artık bambaşka bir karakter ve kanal ile izleyici karşısına çıktı. Peki ünlü oyuncu kim? Teşkilat'a katılarak adından söz ettirmeyi başaran oyuncuya dair detaylar...

Teşkilat Dizisine Katılan Oyuncu

Bİr Zamanlar Çukurova'dan Teşkilat'a katılan oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı. Züleyha karakterinin üvey abisi Veli rolünde oynayan Mustafa Açılan, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise Teşkilat dizisinde oynadığı görülüyor. Gürkan Uygun gibi usta isimlerle birlikte yer aldığı dizi, dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Ayrılmıştı

Diziden apar topar ayrılarak dikkat çeken isim, hangi projede oynayacak merak ediliyordu. Yapılan açıklamalara göre oyuncunun TRT 1'de Teşkilat'a transfer olduğu duyurulmuştu. Ancak ünlü ismin hayranları bu detayı kaçırdı. Dolayısıyla Teşkilat'ta sürpriz şekilde görünce gözlerine inanamadılar. Diziyle ilgili gelişmelere bakılacak olursa oyuncunun dizide oynamasından fazlasıyla memnun gözüküyorlar.