ATV, Destan Dizi Kadrosunu Yeniledi! Destan Dizisi Şimdiden Gündeme Oturdu!

ATV, Destan Dizi Kadrosunu Yeniledi! Destan Dizisi Şimdiden Gündeme Oturdu!

Alınan bilgiler neticesini ATV ekranlarına yeni sezona damga vuracak bir yapım gelecek. Bozdağ Film imzalı Destan dizisi için geri sayım başladı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin tüm detayları belli oldu. Destan dizisi ne zaman ekranlara gelecek? Destan dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu mu? işte haberin tüm detayları...

Türkiye'de olduğu kadar dünyanın farklı coğrafyasında da merakla beklenen Destan dizisinin yeni tanıtım filmi yayınlandı. Dizinin tanıtım filminde bazı sahneler dikkat çekti. Alınan bilgiler neticesinde Destan dizisi Türkiye dışında birçok ülkenin gündeminde yer alıyor. Destan dizisi merakla beklenirken hikayesi ve oyuncu kadrosu ise belli oldu. Dizinin başrol oyuncusu olan Ebru Şahin ise yeteneği ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Destan dizisi birçok ülkede gündem oldu!

Destan dizisinin kadın karakterler açısından zengin bir dizi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca dizinin tanıtım filminde seyirci bekleyen ölümcül iktidar savaşı da şimdiden izleyicileri heyecanlandırmaya başardı. Çok yakında ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Destan dizisi hakkında detaylar bir bir cevap buldu. Ayrıca dizinin farklı bir konuyu bünyesinde barındırması da dikkatlerden kaçmadı. Alınan bilgiler neticesinde Destan dizisi Türkiye dışında birçok ülkede de yayınlanacak.

Destan dizisinin konusu belli oldu!

Destan dizisinde Akkız ile babasının sarayında ezilen çolak ve topal Hanoğlu Batuga destanı ekranlara gelecek. Bunun dışında herkesin göz ardı etti ikili imkansızı başaracak. Ayrıca bu ikili iktidara yürümek için de güçlerini birleştirme kararı alacak. Farklı hikâye konusu ile dikkatleri üzerine çeken Destan dizisinin reytinglerde nasıl bir sonuç yakalayacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

ATV’nin yeni dizisi oyuncu kadrosunu açıkladı

Proje ve yapım tasarımının Mehmet Bozdağ ait olduğu Destan dizisinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstleniyor. Alınan bilgiler neticesinde Destan dizisinin senaryosu Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’a ait. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Destan dizisi çok yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.