ATV Baş Belası Dizisinin Fişini Çekiyor! Kanal Baş Belası Dizisinin Yerine Geçecek Yeni Projesini Açıkladı

ATV Baş Belası Dizisinin Fişini Çekiyor! Kanal Baş Belası Dizisinin Yerine Geçecek Yeni Projesini Açıkladı

Dram yapımı konusu ile ATV ekranlarında izleyici ile buluşan bir dizi herkesi şaşkına çevirdi. Reyting olarak iyi seviyede ilerleyen ve yaz ekranlarının önemli bir örneğini oluşturan yaz Kalp Yarası dizisi izleyiciyi ekranlara kilitliyor. İşte detaylar...

Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan ve Merve Çağıran gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Kalp Yarası dizisi reyting olarak iyi seviyede ilerliyor. Yaz aylarında izleyicilerin az olmasından dolayı düşük reyting alan Kalp Yarası dizisinin gidişatı herkes tarafından merak edildi. Yayınlandığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesini ekranlara kilitlemeyi başaran Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları ekranlara geliyor.

ATV ekranlarının dram dizisi güçlü bir şekilde kemik izleyici kadrosu oluşturdu. Bunun dışında Kalp Yarası dizisinin komedi ağırlıklı dizisi ise Baş Belası oldu. Baş belası isimli dizi ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Baş Belası dizisi istenilen reytingleri bir türlü ulaşamadı. Komedi polisiye türü olarak ön plana çıkan Baş Belası dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile izleyiciler açısından tam not aldı.

İkimizin Sırrı dizisinin detayları belli oldu!

İkimizin Sırrı dizisinin detayları belli oldu! Baş Belası isimli dizinin daha çok ilgi görmesi beklenirken ATV yeni bir karar alarak dizinin gününü değiştirdi. Cuma akşamları izleyici ile buluşacak olan Baş Belası dizisi gün değişikliğine uğradı. Ayrıca İkimizin Sırrı isimli dizide dram yapımı olarak ön plana çıkıyor. Baş Belası dizisinin başarılı olamadı. Pazar akşamları İkimizin Sırrı adlı dizi ekranlara gelecek.

Dizinin başrollerinde Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert ve Bestemsu Özdemir gibi başarılı oyuncular yer alacak. Bir annenin ve kızının mücadelesi konu alacak olan dizinin 8 Ağustos Pazar akşamı ekranları geleceği ortaya çıktı. Kanal yeni projelerini izleyicilerle buluşturmak için harekete geçti. Bunlardan birisi olan İkimize Sırrı isimli dizi ise heyecanla ve merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor.