Aşkın Tarifi Dizisinin Son Bölümü İzleyiciyi Coşturdu! Dizi Rekora Koşuyor!

Aşkın Tarifi Dizisinin Son Bölümü İzleyiciyi Coşturdu! Dizi Rekora Koşuyor!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşkın Tarifi eğlenceli dakikalara ev sahipliği yapıyor. Beşinci bölümü ile ekranlara gelen Aşkın Tarifi dizisi izleyiciyi yine ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizi kısa sürede birçok izleyici kitlesine sahip oldu.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşkın Tarifi dizisinin son bölümü dizi severleri ekranlara kilitledi.  Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisinin başarılı oyunculuğu ile gündeme damga vuran dizinin son bölümü çok sevildi. Yaz ekranına göre iyi reyting oranına sahip olan Aşkın Tarifi dizisi rakiplerini de sollamayı başardı.

Ayrıca Aşkın Tarifi dizisinde yeni bölümde neler olacağı izleyici tarafından şimdiden merak söz konusu oldu. Alper Saldıran’ın Taylan karakterinde çok farklı bir karaktere bürünmesi izleyiciler tarafından da çok sevildi.

Aşkın Tarifi dizisi iyi reyting oranına sahip oldu

Aşkın Tarifi dizisi iyi reyting oranına sahip oldu. Rakiplerini sollamayı başaran Aşkın Tarifi dizisi reyting olarak iyi sonuçlar elde etti. Ayrıca dizinin yeni bölüm fragmanında Fırat intikam yemini etmesi merak duygusu uyandırdı. Bunun haricinde herkesin Taylan’a karşı daha çok bilenmesine ortam hazırladı.

Fırat ise Taylan’a yaptıklarını ödetmek için ant içti. Aşkın Tarifi adlı dizi yine izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı.

Dizinin yeni bölüm fragmanı yoğun ilgi gördü

Dizinin yeni bölüm fragmanı yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 5 bölümü geride bırakan Aşkın Tarifi dizisinin fragmanı da yoğun izleyici kitlesine sahip oldu. Yaz dizisi olarak ekranlara gelen Aşkın Tarifi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kitlesini oluşturdu.

Bunun dışında dizinin başrollerinde yer alan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisinin başarılı performansı da reytinglerde etkili olan faktörler arasında yerini alıyor.