Aşkın Tarifi Dizisinin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu! Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Aşkın Tarifi Dizisinin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu! Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Aşkın Tarifi dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi araştırılıyordu. Dizi ne zaman başlayacak açıklandı. Kanal D'de yayınlanacak Aşkın Tarifi dizisinde neler oluyor? Sevilen dizide sosyal medya fenomeni de oynayacak.

Aşkın tarifi dizisiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sevilen dizinin yakın zamanda yeni bölümü ile ekranlarda olacağı açıklandı. Yayın tarihi merak edilen dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor. Başrolde daha önce çok fazla tecrübesi bulunmayan ancak sosyal medya sayesinde yakından tanıdığımız bir isim de var. Aşkın Tarifi dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi hakkında gerekli bilgileri vereceğiz.

Aşkın Tarifi Konusu Nedir?

Kanal D'de yayınlanacak Aşkın Tarifi dizisinde yeni bir yerde aşçı olarak çalışmaya başlayan Fırat'ın üst kademede yönetici pozisyonunda olan Naz ile tanışma hikayesi konu ediliyor. Naz ve Fırat arasında zamanla gelişecek aşk fırtınası büyük dikkat çekecek. Dizinin ön gösterim videosu da izlendiğinde oldukça başarılı bulundu. Ayrıca aşk sahnelerinin yanı sıra çalışma ve azmin de konu edileceği belirtildi.

Aşkın Tarifi Ne Zaman Başlayacak?

Aşkın Tarifi yayın tarihi 7 Haziran Pazartesi olarak belirlendi. Dizinin yayın hayatına başlamasına birkaç hafta kaldı ve yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak. Ancak bu sefer etkili bir yaz dizisi ile en az birkaç sezon yüksek reyting ile ekrana gelmesi bekleniyor. Kanal D'nin Pazartesi günü için ayırdığı dizi ne kadar başarılı olacak göreceğiz.

Aşkın Tarifi Dizisi Oyuncuları

Aşkın Tarifi dizisi oyuncularına bakacak olursak Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ü görüyoruz. Dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Mehmet Şeker ve Deniz Gürkan gibi isimlerde yer alıyor. Serra Arıtürk, aynı zamanda şarkıcılık da yapmaktadır. Sosyal medyada paylaştığı videolar ile büyük bir üne kavuşan Arıtürk'ün geçmiş zamanda sosyal medya fenomeni Berkcan Güven ile sevgili olduğu da biliniyordu. Şimdi ise oyunculuğa adım attı ve sanatçılığını burada da konuşturacak. Dizinin yeni bölümü nasıl değerlendirilir bilinmiyor ancak şimdiden izleyicinin gözünde önemli bir etki sağladığını belirtmek mümkün.