Aşkın Tarifi Dizisinin Başrol Oyuncusu Değişiyor! Dizide Büyük Değişiklik Yaşanıyor!

Aşkın Tarifi Dizisinin Başrol Oyuncusu Değişiyor! Dizide Büyük Değişiklik Yaşanıyor!

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrollerinde yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi reyting olarak iyi seviyede yer alıyor. Ayrıca ilk etapta yükselen reytingler ardından dizi günden güne izleyici kaybına sahip oldu. İzleyici dizinin akıbetini merak ediyor.

Romantik komedi dizisi olan Aşkın Tarifi dizisi yayınlandığı günden bu yana yoğun reytinglere sahip olmuştu. Fakat ilerleyen bölümlerde Aşkın Tarifi dizisi izleyici kaybı yaşadı. Bunun ardından dizi severler, projenin devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Naz ve Fırat karakterlerine hayat veren Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu gündemden düşmüyor. Dizinin dikkat çeken hikayesi dışında Aşkın Tarifi dizisi büyük eleştiriye maruz kaldı. Bu eleştirilerin ardından Aşkın Tarifi dizisinde birtakım değişikliğin olacağı ortaya çıktı.

Aşkın Tarifi dizisinin senaryosu değişecek mi?

Aşkın Tarifi dizisinin senaryosu değişecek mi? Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi yoğun eleştirilere maruz kaldı. Alınan bilgiler neticesinde Aşkın Tarifi dizisi 8.bölüm itibariyle senaryo değişikliğine yöneldi.

Makbule Kosif’in kalemi ile ekranlara gelen Aşkın Tarifi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıktı. Bunun dışında yazın başlayan diziler arasında Aşkın Tarifi adlı dizi de yer alıyor.

Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümü gündem oldu!

Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümü gündem oldu! Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Aşkın Tarifi dizisinde Naz ile Fırat’ın yakınlaştığı sahneler sosyal medyada gündem oldu. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün Aşkın Tarifi dizisinde başrolü paylaştığı dizi günden güne de izleyici kaybı yaşıyor. Bu açıklamanın ardından dizinin final yapıp yapmayacağı merak söz konusu oldu.

Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Deniz Koloş dışında dizinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine toplayan dizinin yeni bölümü de merakla bekleniyor. Fakat Aşkın Tarifi dizisi düşük reytinglere de sahip oldu.