Aşkın Tarifi Dizisinde Büyük Ayrılık! Dizi Severlerden Tepki Üstüne Tepki Geldi

Aşkın Tarifi Dizisinde Büyük Ayrılık! Dizi Severlerden Tepki Üstüne Tepki Geldi

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşkın Tarifi dizisi bomba gibi bir bölümle geliyor. Kısa sürede yoğun izleyici kitlesine sahip olan Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümü büyük yankı uyandırdı. Dizi hakkındaki tüm detaylar haberin detaylarında...

Kanal D ekranları, Aşkın Tarifi iddialı dizilerinden birisi olmayı başarıyor. Yaz aylarının vaz geçilmez içeriği olan dizide yapım olarak, romantik komedi seyirciler tarafından beğeni ile takip ediliyor. Aşkın Tarifi dizisi kısa sürede birçok oyuncu kadrosuna sahip oldu.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin başrolleri Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk oynuyor. Başarılı İki oyuncu uyumları ile dizinin hayranlarını memnun ediyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu zamana kadar 5 bölümü yayınlandı. Yayınlanan her bölümü seyirci tarafından çok seviliyor. Aşkın Tarifi dizisinde 6. bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. İzleyenleri 12 Temmuz Pazartesi günü ayrılık acısı bekliyor.

Aşkın Tarifi dizisinin 6. Bölüm 3. fragmanı seyirci ile buluştu. Terk edilmenin acısını henüz sindiremeyen Fırat, Taylan'dan gelen hamle ile yere bir etti. Fırat'ın intikam yemini etse de duyduğu acıyı Taylan' a da yaşatmaktan vazgeçmiyor.

Fırat ve Naz arasındaki sürtüşme devam ediyor!

Fırat ve Naz arasındaki sürtüşme devam ediyor! Dizideki bu sürtüşme son bulacak mı? Fırat, Naz ve Taylan arasında sürtüşme nasıl olacak? Eğlenceli ve keyifli hikayesi ile bir sonraki bölümleri heyecan ile bekleniyor.

Yoluna emin adımlar ile devam eden dizi reytingleri de ortalama seyrediyor. Pazartesi 20.00' de Aşkın Tarifi kanal D'de. Aşkın Tarifi dizisi yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.