Aşkın Tarifi Dizisi Kadro Değişikliği Yapıyor! Diziden Ayrılacak İsim Belli Oldu

Aşkın Tarifi Dizisi Kadro Değişikliği Yapıyor! Diziden Ayrılacak İsim Belli Oldu

Yaz dizileri arasında en eğlenceli projelerden biri olan Aşkın Tarifi isimli dizi yayınladığı günden bu yana istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Alınan bilgiler neticesinde kanal dizi için yeni bir karar aşamasına geldi. İşte haberin tüm detayları.

Yaz dizileri arasında yer alan Aşkın Tarifi dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting gerilemesi yaşıyor. Romantik komedi türündeki dizi, ekranlara geldiği günden bu yana istenilen reytinglere ulaşamadı. Bundan dolayı senaristler, dizi için ayrı bir yol izledi. Alınan bilgiler neticesinde Aşkın Tarifi dizisinde senaryo değişikliği yapıldı. Hatta bu yolun tutulmasının ardından dizinin final yapıp yapmayacağı dizi severler tarafından merak söz konusu oldu.

Aşkın Tarifi dizisi senaryo değişikliği yapıyor!

Aşkın Tarifi dizisi senaryo değişikliği yapıyor! Kanal D’de yayınlanan ve başrollerini Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün bulunduğu dizi sekizinci bölümü ile birlikte ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı gün yoğun ilgi çeken Aşkın Tarifi dizisi zamanla izleyici kaybı yaşadı. Bunun ardından senaristler, dizinin konusunu değiştirme kararı aldı.

Dizinin senaryosu ile birlikte senaristi de değişti!

Dizinin senaryosu ile birlikte senaristi de değişti! Kulislerde alınan bilgiler neticesinde yapım şirketi geçen hafta dizinin senaristini değiştirme kararı aldı. Hatta bu karar ile birlikte dizide de birtakım değişiklikler meydana geldi. Aşkın Tarifi dizisinin yeni senaristi Makbule Kosif oldu. Yetenekli senarist bunca zaman birçok başarılı diziye imza attı.

Senarist değişikliğinin ardından sekizinci bölüm, Makbule Kosif’in yazdığı ilk bölüm olarak ekranlara gelecek. Hatta dizi severler, senarist değişikliğin diziye neler katacağını şimdiden merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizi, bu hafta bomba gibi bir bölüm ile ekranlara gelecek.

Aşkın Tarifi dizisi final yapacak mı?

Aşkın Tarifi dizisi final yapacak mı? Dizi severler, yapım ekibinin aldığı bu kararın işe yaramaması durumunda neler yapılacağını merak ediyor. Bu anlamda Aşkın Tarifi dizisinin reytinglerden etkilenerek final yapacağı da yapılan iddialar arasında yer aldı.