Aşkın Tarifi Dizisi Final Yapıyor! Dizi Reytinglerde Tutunamadı!

Aşkın Tarifi Dizisi Final Yapıyor! Dizi Reytinglerde Tutunamadı!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Aşkın Tarifi dizisi son zamanlarda reyting kaybına uğradı. Ayrıca dizinin büyük umutlarla başladığı herkes tarafından biliniyor. Bu haberin ardından izleyici yapım ekibinden resmî açıklama bekliyor.

Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşkın Tarifi isimli dizi romantik komedi türlerinin arasında yer alıyor. Aşkın Tarifi ismini romantik komedi dizisi bayram haftası nedeni ile ekranlara gelmedi. Bunun ardından dizi severler dizinin neden ekranlara gelmediğini merak etti.

Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölüm fragmanı büyük yankı uyandırdı

Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölüm fragmanı büyük yankı uyandırdı. Yeni bölümünün ekranlara gelmemesi ile birlikte dizinin yeni bölümün ilk fragmanı yayınladı. 6 bölümü geride bırakan Aşkın Tarifi isimli dizi yayınlandığı günden bu yana geniş bir kitleye sahip oldu. Aşkın Tarifi dizisi reytinglerde de düşüş yaşadı.

Dizi senaryo ve oyuncuları ile ön plana çıktı

Dizi senaryo ve oyuncuları ile ön plana çıktı. Dizinin hikâyesinde ise akıcı bir senaryo ve iyi bir oyunculuk performansları var. Buna rağmen izleyici diziden son zamanlarda uzaklaştı. Aşkın Tarifi dizisi 7. yeni bölümünde de istifa depremi ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.

Fırat İstifa etmek istediğini açıkladı

Fırat İstifa etmek istediğini açıkladı. Dizinin yayınlanan fragmanında bazı detaylar izleyiciye aks edildi. Aşkın Tarifi isimli dizinin 7. bölüm fragmanında Fırat artık yapamayacağını düşünerek istifa etme kararı alır. Fırat'ın istifa kararını öğrenen Naz ise kötü bir durum ile karşı karşıya kalır. Bütün bunların dışında Sultan’ın söyledikleri ise bu olayın ardından tuz biber olur.

Ayrıca dizinin final olup olmayacağı hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşkın Tarifi dizisi her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’de ekranlara gelecek.