Aşkın Tarifi Dizisi Final Yapacak! Kalp Yarası Yine Listenin Başında Yer Aldı!

Aşkın Tarifi Dizisi Final Yapacak! Kalp Yarası Yine Listenin Başında Yer Aldı!

Diziye dair yapılan sosyal medya paylaşımları artık reytingler kadar önemli oldu. Alınan bilgiler neticesinde sosyal medya paylaşımları Bir dizinin gidişatını belirleyen unsurlardan biri haline geldi. Aşkın tarifi dizisinin paylaşımları ise sönük kaldı.

Sosyal medya paylaşımları ile diziler arasında reyting dışında başka bir yarışta hâkim oldu. Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımları ile öne çıktığı kadar gerileme de yaşıyor. Hatta bu durum bir nevi reytinglere bile yansır oldu. 2 Ağustos Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonuçları belli oldu. Sonuçlara bakacak olursak pazartesi günü ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kalp Yarası dizisi rakiplerini sollamayı başardı.

Sosyal medyada en çok paylaşım yapılan dizi belli oldu

Sosyal medyada en çok paylaşım yapılan dizi belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde Kalp Yarası dizisi rakiplerini sollayarak listenin başına yerleşti. Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi, konusu ile de ön plana çıktı. Çekimleri Antakya’da devam eden dizi başarılı sahneleri ile reytinglerde de birincilik elde etti.

Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Kalp Yarası dizisi sosyal medyada da en çok paylaşım yapılan dizilerin başında yer aldı. Ayrıca pazartesi akşamları Kalp Yarası dizisinin tek rakibi ise Aşkın Tarifi oldu.

Aşkın Tarifi dizisi İstenilen reytinglere ulaşamıyor

Aşkın Tarifi dizisi İstenilen reytinglere ulaşamıyor. Yayınladığı ilk etapta iyi bir performans sergileyen Aşkın Tarifi dizisi günden güne izleyici kaybediyor. Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun başrollerinde yer aldığı dizi, sosyal medyada da iyi bir paylaşım elde edemedi. Aşkın Tarifi dizisi Düşük reytingler sebebiyle geçtiğimiz günlerde senarist değişikliğine yöneldi. Senarist değişikliği de dizinin reytinglerini arttıramadı.

Aşkın Tarifi dizisi sosyal medyada da her hafta olduğu gibi bu hafta da düşük orana sahip oldu. Bundan dolayı dizi severler, Aşkın Tarifi dizisinin final yapıp yapmayacağını merak ediyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin yakın zamanda final yapacağı söyleniyor. Fakat kanal ya da yapım ekibinden resmî açıklama yapılmadı.