Aşk Mantık İntikam Senaryosu Değişiyor! Aşk Mantık İntikam Yapımcısına İzleyiciden Tepki Geldi

Aşk Mantık İntikam Senaryosu Değişiyor! Aşk Mantık İntikam Yapımcısına İzleyiciden Tepki Geldi

Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, senaryo değişikliğine adım atabilir. Dizinin senaristi hikayeyi baştan aşağı değiştirecek. İzleyicilerin tepkisi sonrasında Fox TV'den sağlam bir adım atıldı. Peki Burcu Özberk ve İlhan Şen'li dizide nasıl bir hikaye bizleri bekliyor?

Fox TV'de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisinde önemli gelişmeler meydana geliyor. Dizide pek çok kişinin merak ettiği üzere senaryonun değişebileceği mesajı verildi. Özellikle de yeni bölüm fragmanı bunu doğruladı. Genel olarak Ozan ve Esra arasındaki gerilimli dakikalar, izleyicileri eskisi kadar memnun etmiyordu. Bunu tam olarak bitirmek ve bir şekilde romantizmi üst seviyeye çıkarmak ikili açısından daha iyi olabilir. İzleyiciler, hikayenin değişmesi gerektiğini belirtiyor. Sosyal medyada bu konuda yoğun istek var. Fox TV ise istekleri görmezden gelmemekte.

Dizi Senaryosuna Tepki Gösterildi

İzleyiciler, senaristin yazdığı senaryoya tepkiliydi. Hal böyle olunca gelişmeler de peşi sıra geldi. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen'in oynadığı yapım, yaz dizisi olmasına rağmen reytinglerde zirveye oynuyor. Üstelik sezon boyunca da ekranda kalacakmış imajı veriyor. Bu başarıdan ötürü dizinin devam etmesi adına büyük çaba sarf edilmekte. Son zamanlarda izlenme oranlarındaki düşüş ile bir şekilde çözülecek. Böylelikle izleyici kitlesi elde tutulacak. Sosyal medyada çok sık gündem olan ve izleyicilerin paylaşımlarıyla ünlenen dizi, başarı dolu işlere imza atmayı sürdürecek.

Ozan ve Esra Barışacak mı?

Ozan ile Esra arasındaki sorunların çözülmesi ve bir an olsun rahatlamaları bekleniyor. Çünkü dizi içerisinde yaşanabilecek olası romantizm, mutluluk ve sakinlik izleyicilere huzur vermekte. Bakalım dizinin yeni bölümünde bunlar yaşanacak mı?