Aşk Mantık İntikam Senaristi Duruma El Attı! Dizi Drama Devam mı Edecek? Yoksa Eski Haline mi Dönecek?

Aşk Mantık İntikam Senaristi Duruma El Attı! Dizi Drama Devam mı Edecek? Yoksa Eski Haline mi Dönecek?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Cuma gününe damga vuran Aşk Mantık İntikam dizisi farklı konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaz döneminde çok iyi çıkış yakalayan dizi kış sezonunda da izleyiciden ilgi görüyor. İşte haberin tüm detayları...

Yaz döneminde ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisi kış döneminde de yoluna kemik izleyici kadrosu ile devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Aşk Mantık İntikam dizisinin kış sezonunda reytingleri düşse de dizi yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin senaryosuna yönelik birtakım değişiklikler gündeme geldi. İzleyiciler dizinin senaryosunu tepki göstermeyi ihmal etmedi.

Senaristler durumu iyice ciddileştirdi

Aşk Mantık İntikam dizisine yönelik eleştiriler devam ederken romantik komedi dalında ki hikâyenin dram dalına dönüşmesi izleyiciyi de bir hayli rahatsız etti. Aşk Mantık İntikam dizisinin hayranlarının merak ile bekledikleri yeni bölümün detayları ise belli oldu. İlhan Şeşen ve Burcu Özberk ikilisinin başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi 22. yeni bölümü ile 19 Kasım Cuma akşamı izleyici ile buluşturacak. Dizi severler ise Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Çağla, Esra ve Mert'in buluşması herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardından Ozan'ın teknede Çağla ile geceyi geçirdiğine dair bir ipucu Esra’yı etkiledi. Ozan ve Esra, Çağla ile ilgili şüphelerini araştırmaya devam ederken ikisi Çağla'nın gizli saklı bir şeyler çevirdiğine daha da emin olur. Ozan, Çağla ile yüzleşmek istese de Esra bunun zamanı olmadığını dile getirir. Akıllıca davranan Mert ise gerçeği ortaya çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Çağla'yı köşeye sıkıştıran Mert tüm gerçekleri açıklayacaktır. Çağla ise Mert’i tamamen hayatından çıkarma kararı alır. Fakat yattığı hamilelerde Esra ve Ozan'ın kendisi takip ettiğinden habersiz olan Çağla, yeni planlarını açık açık yapar.