Aşk Mantık İntikam Dizisinin Senaryosu Değişiyor! FOX TV'den Yeni Aşk Mantık İntikam Dizisi Kararı!

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Senaryosu Değişiyor! FOX TV'den Yeni Aşk Mantık İntikam Dizisi Kararı!

Cuma akşamları izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinin hayranları 7. bölümü merakla bekliyor. Melisa Döngel’in hayat verdiği Çağla karakterinin hikâyede fazla ön plana çıkmasından rahatsız olan izleyiciler yeni bölümde Esra ve Ozan'ın başına neler geleceğini sorguluyor. İşte haberin Tüm detayları...

Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla'nın entrikaları bir türlü son bulmuyor. Sürekli kazanıyormuş hissi de izleyicileri de çileden çıkardı. Aşk Mantık İntikam dizisinin 23. yeni bölümünde Burcu Özberk’in hayat verdiği Esra karakteri de çok önemli bir karar alacak. Bu karar ile birlikte dizinin yeni bölümü de etkilenecek. Esra'nın alacağı karar hikâyede ne gibi bir değişime sebep olacak. Dizi severler şimdiden merakını gizleyemedi.

Esra ve Ozan, Çağla’yı köşeye sıkıştırır

Esra ve Ozan'ın birbirlerine kavuştuğu ve romantizm dolu anlar yaşadığı sahneler dizi severler için büyük bir sürpriz uyandırdı. Esra, Ozan, Çağla ve Mert karakterlerinin neler yaşayacağız ise merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesi Aşk Mantık İntikam dizisinin 23. bölümüne dair detaylar ortaya çıktı. Ozan ve Esra Mert'in kim olduğunu artık bilir. Mert ise Ozan ile konuşmak için şirkete giderek fırsat kollar. Fakat beklenmedik bir müdahale ile Ozan’a ulaşamaz. Ozan ve Esra ise Mert’in tüm kişisel bilgilerini erişir. Mert'in peşine düşen ikili Çağla'yı her anlamda köşeye sıkıştırır. Mert'in ise uzaklaşmak gibi bir niyeti artık yoktur.

Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni bir karar alınıyor!

Beklenen yüzleşme gerçekleşerek Ozan, Çağla ve Mert karşı karşıya gelir. Esra ile ise yeni bir karar alır. Bu kararın sonucunda artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmaz. İlhan Şen ve Burcu Özberk ikilisinin başarılı performansı ile ön plana çıkan dizi sosyal medyada da en beğenilen diziler arasında yer aldı. Hatta Burcu Özberk ve İlhan Şen en çok yakışan partner konumuna erişti. 26 Kasım Cuma akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisi 23. bölümünden 2. fragmanını da ekranlara taşıdı.