Aşk Mantık İntikam Dizisinin Neden Final Yapacağının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Yapımcı Neden Final Yaptığını Açıkladı!

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Neden Final Yapacağının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Yapımcı Neden Final Yaptığını Açıkladı!

Aşk Mantık İntikam dizisi pekte istenildiği gibi gitmedi. Final kararı aldı hayranları çok şaşırdı. Acaba neden final kararı aldı. Sosyal medya da bir çok eleştiri aldı. Aşk Mantık İntikam final kararının perde arkası ortaya çıktı.

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Aşk Mantık İntikam isimli proje uzun zamandır final kararı ile gündeme geldi. Bunun ardından FOX TV'den yeni bir karar daha çıktı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ekranlara veda edeceği söyleniyor. Ayrıca dizinin başrol oyuncusu olan Burcu Özberk ve İlhan Şen'in ise işsiz kaldığı iddia ediliyor.

En çok sevilen arasında yer alan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Ozan ve Esra aşkını anlatan dizinin yeni bölümü ise cuma günü ekranlara gelecek. Bunun dışında dizinin yeni bölümünde Ozan ve Esra birbirinden resmen kopacak. Esra, Ozan'dan vazgeçip Çınar’a yönelme kararı alacak. Bunun ardından Ozan ise Çağla ile yoluna bakmak kararı verecek.

Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman final yapıyor?

Milyonlarca izleyicisi bulunan başarılı dizi özellikle son bölümleri ile seyirciden çok büyük eleştiriler aldı. İzleyiciler Ozan ve Esra karakterinin yakınlaşması isterken, ikilinin birbirinden uzaklaştırması izleyici çileden çıkardı. Alınan bilgiler neticesinde finale doğru ilerleyen Aşk Mantık İntikam dizisi iddialara göre artık düşük reytingler alıyor. Kemik izleyici kadrosuna sahip olan dizi her cuma günü sevilerek izleniyordu. Fakat yeni sezon dizilerinin ekranları gelmesi ile birlikte Aşk Mantık İntikam dizisi de finale doğru gidiyor.

Yapılan iddialara göre Aşk Mantık İntikam dizisi 21. bölümü ile birlikte ekranlara tamamen veda edecek. 12 Kasım'da son kez izleyiciyle buluşacak olan dizinin finale doğru senaryosunun değiştiği de söyleniyor. Kemik izleyici kadrosu tarafından sevilerek izlenen dizinin final sahnesinin nasıl olacağı şimdiden merak söz konusu oldu.