Aşk Mantık İntikam Dizisinin Kadrosunda Meydana Gelen Değişiklik Dizi Reytinglerini Etkiledi

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Kadrosunda Meydana Gelen Değişiklik Dizi Reytinglerini Etkiledi

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yönetmen değişikliğine gideceği ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi ekranların yeni romantik komedi dizileri arasında yer alıyor. Dizinin başrollerinde ise Burcu Özberk ve İlhan Şeşen dışında Melisa Döngel ve Burak Yörük de bulunuyor.

Kore'den esinlenen Aşk Mantık İntikam dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile şimdiden reytinglerde çok iyi ilerliyor. Alınan bilgiler neticesinde yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinin başında Aşk Mantık İntikam dizisi geliyor. Toplamda 5 bölümü geride bırakan Aşk Mantık İntikam dizisi her hafta izleyici ekranları kilitlemeyi devam ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yönetmeni kısa süreli değişikliğe uğradı

Aşk Mantık İntikam dizisinin yönetmeni kısa süreli değişikliğe uğradı. 5 bölümü geride bırakan Aşk mantık İntikam gönüllere girmeyi başaran dizilerin başında yer aldı. Başarılı dizinin yönetmeni ise Murat Öztürk’tür. Alınan bilgiler neticesinde Murat Öztürk'ün kısa bir süreliğine diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Yönetmen değişikliği yaşayacak olan Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni yönetmeni Koray Kerimoğlu oldu.

Bunun dışında bu değişikliğin uzun süreli olmayacağı da biliniyor. Aşk Mantık İntikam dışında Yasak Elma dizisinin de yönetmenliğini yapan Murat Öztürk'ün sadece 2 bölüm dizide olmayacağı ortaya çıktı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Murat Öztürk 7. bölüm itibariyle yeniden görevinin başına dönecek.

Ayrıca dizinin 6. yeni bölümü bayram sebebiyle 23 Temmuz Cuma günü yerine 30 Temmuz Cuma gününe ertelendi. Dizinin bu hafta bayram dolayısıyla ekranlara gelmeyeceği biliniyor. İzleyici bu değişikliğin dizi reytinglere yansıyıp yansımayacağını da merakla bekliyor.