Aşk Mantık İntikam Dizisinin Fişi Çekiliyor! Aşk Mantık İntikam Dizisi Neden Final Yapıyor?

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Fişi Çekiliyor! Aşk Mantık İntikam Dizisi Neden Final Yapıyor?

FOX'un yaz sezonunda başlayan dizisi Aşk Mantık İntikam'da final çatırdamaları başladı. Dizinin git gide kötüleşen reytingleri projenin ekranlara veda etmesine zemin hazırlıyor. Hayranlarında büyük tedirginlik oluşan Aşk Mantık İntikam dizisi ekranlara veda edecek mi?

FOX dizileri  bu sezona çok kötü başladı. Birçok dizisi ekranlara veda etmek zorunda kalan FOX dizileri uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar kötü reyting sonuçlarına ulaşıyor. Kanalda yeni sezona başlayan birkaç dizi final oldu, diğerleri ise çok büyük çatırdamalar yaşıyor. Final tehlikesi yaşayan dizilerin arasına son olarak iddialı proje Aşk Mantık İntikam'da eklendi.

Aşk Mantık İntikam'ın reytingleri yere çakıldı!

Aşk Mantık İntikam artık ilk gün ki gibi çok büyük reyting oranlarına ulaşamıyor. Dizi özellikle TOTAL listesinde hiç tahmin edilemeyen sırala kadar geriledi. Tabi bu durumda akıllara final sorusunu getirdi. Dizinin ekranlara veda edeceğine dair iddialar çok hızlı bir şekilde yayılmaya devam ederken, bu konuda ki ilk açıklama başrolden geldi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin başrolü final iddialarına cevap verdi!

Başrol karakteri Esra'yı canlandıran oyuncu bu konuda ilk kez konuştu. Açıklamalarında ''Dizimiz devam ediyor, çok güzel reytingler alıyoruz.Mutluyuz, ekip olarak da beraber bir akşam geçirelim istedik, o yüzden bir araya geldik. Çok güzel bir akşam geçirdik, işimiz çok güzel, ekibimi çok seviyorum. Birbirimize saygı duyan... Gerçekten 21. bölümü çekiyorum ama hala ilk bölümleri çekiyormuşum gibi hissettiğim bir iş"