Aşk Mantık İntikam Dizisine Yılın Transferi Gerçekleşti!

Aşk Mantık İntikam Dizisine Yılın Transferi Gerçekleşti!

Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan karakterinin babası dizide oynayacak. Peki İlhan Şen'in babasını canlandıracak kişi kim oldu? Cihat Tamer'in dizi ile anlaştığı haberi gelince herkes sevindi. Fox TV dizisindeki bu gelişmeler dizinin finale gittiğini mi gösteriyor? Aşk Mantık İntikam final yapar mı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'a yeni bir oyuncu katıldı. Dizinin gidişatı oldukça başarılı bulunuyor. Başrolde oynayan İlhan Şen ve Burcu Özberk'e dahil olacak isim açıklandı. Peki dizide kimler yer alacak? Ünlü oyuncu Cihat Tamer ile anlaşma sağlandı. Oyuncunun canlandıracağı karakter ise dillerden düşmeyecek.

Ozan'ın Babası Olacak!

İlhan Şen'in hayat verdiği Ozan karakterinin babası artık dizide oynayacak. Cihat Tamer'in diziye katılacağı haberi herkesi sevindirdi. Çünkü dizideki hikayenin artık daha da renkleneceği düşünülüyor. Hikayenin değişmesi diziyi olumlu etkileyecektir.

Dizi Final mi Yapacak?

Öte yandan hikayedeki değişiklikler dizinin final yapacağı düşüncesini uyandırıyor. Bu nedenle pek çok kişi diziyle ilgili sorular sormakta. Ancak Fox TV'den böyle bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla dizi final yapar mı bizler de bilmiyoruz. Reytinglerin seyri bu şekilde devam ettikçe final ihtimalinin çok fazla olmayacağı düşünülüyor. En azından Mayıs ayına kadar yayın hayatını sürdürecektir.