Aşk Mantık İntikam Dizisinden Seyircinin Beklentisi Çok! Böyle Devam Ederse Final Yolu Gözükür!

Aşk Mantık İntikam Dizisinden Seyircinin Beklentisi Çok! Böyle Devam Ederse Final Yolu Gözükür!

Aşk Mantık İntikam dizisi FOX TV ekranlarında cuma akşamı izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizilerle mücadele haline girişen Aşk Mantık İntikam dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam etme kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

Burcu Özberk ile İlhan Şen gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde iyi bir başarı yakaladı. 19 bölümü geride bırakan Aşk Mantık İntikam dizisi izleyicilerin eleştirisine maruz kaldı. Dizi severler ise senaristlere yönelik tepkilerini dile getirmeyi ihmal etmedi.

Dizi severlerden tepki üstüne tepki yağdı

Reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından dizinin iyi ilerlediği söyleniyor. Alınan bilgiler neticesinde tüm kişilerde dördüncü olan Aşk Mantık İntikam dizisi, AB ve ABC1 gruplarında ikinci oldu. Dizi severler senaristlere yönelik eleştirilerini sosyal medya hesabı üzerinden aktardı. Dizi severler Çağla karakterini çok fazla yer verildiğini söyleyerek tepkilerini dile getirdi.

İzleyiciler artık Esra ve Ozan aşkı görmek istiyor!

Ayrıca Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde Çağla karakterinin hamile çıkması da izleyicileri derinden yaraladı. Bunun dışında dizi hayranları artık dram değil romantik komedi sahneleri görmek istediklerini söyledi. Bundan dolayı senaristlere tepki üstüne tepki yağmaya devam ediyor. Dizinin izleyicileri senaristlerin sağ gösterip sol vurduğunu söyleyerek böyle bir strateji uyguladığını savunuyor. Başka bir izleyici de senaristleri olan tepkisini dile getirip Esra ve Ozan aşkına artık ekranlarda görmek istediğini söylüyor. 5 Ekim Cuma günü ekranlara gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi şimdiden merak söz konusu oldu. Dizi Cuma günü saat 20.00’de FOX TV ekranlarında olacak.