Aşk Mantık İntikam Dizisinde Ozan Öfke Patlaması Yaşadı! Esra, Ozan'ı Kontrol Edemedi!

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Ozan Öfke Patlaması Yaşadı! Esra, Ozan'ı Kontrol Edemedi!

Aşk Mantık İntikam dizisinde dramlar bitmek bilmiyor. Dizi hayranları bu durum karşısında suskunluğunu bozdu. Yeni bölümde dram devam edecek mi? Ozan ve Esra ne yapacak? Esra diziye veda edecek mi?

Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bir heyecan yaşanıyor. Aşk Mantık İntikam dizisi her Cuma akşamları sevenleriyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Ozan karakterinin değişimi hayranları tarafından şok etkisi yarattı.

Dram işe Yaramadı!

2 başarılı oyuncunun yer aldığı dizide son dönemlerde romantik komedi den çıkıp dram hikayesine dönünce tepkiler gecikmedi. Hayranları tarafından hemen eleştirilmeye başladı. Hayranları Aşk Mantık İntikam dizisinin tekrardan romantik komedi senaryosuna dönmesini bekliyor.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi drama dönmesiyle hemen olumsuz eleştiriler başladı. Dizide ki bu değişiklik ister istemez reytinglere de yansıdı. Yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu uyandırırken dram olması hayranlarını çok etkiledi. Bakalım dizinin 16. bölümünde neler yaşanacak hep birlikte inceleyelim.

Ozan Öfkesine Hakim Olamaz!

Herkes Esra için telaşlanmaya başlamışken Esra, Ozan’ın evinde baygın durumdadır. Ozan, yer yeri arar, en sonunda kendi evine bakmaya karar verir. Esra kendi evinde baygın yatmaktadır. Esra ayılmasıyla gerçekleri söyleyecekken yeni bir tehdit alır ve söyleyemez.

Ozan tam bir değişime girer. Öfkeli bir karakter haline gelir. Şirketini çevresini umursamaz halde takılır. Teknesinde yaşamaya başlar. Esra, Ozan'ın geri dönmesi için elinden geleni yapar fakat Ozan, Esra'yı da dinlemez.