Aşk Mantık İntikam Dizisinde O Sır Ortaya Çıktı

Aşk Mantık İntikam Dizisinde O Sır Ortaya Çıktı

Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam, yaşadığı reyting sıkıntılarını yeni bölümle çözecek gibi duruyor. Dizinin 21. bölüm fragmanında bir gerçek ortaya çıktı. Çağla'nın karnındaki bebeğin babası Ozan değil. Üstelik Esra bunu bizzat Çağla'dan öğreniyor. Dizi, final yapmaktan kurtulmak için hikayesini değiştirdi.

Aşk Mantık İntikam, yaz dizisi olarak karşımıza çıkmıştı. Dizideki reytingler onun bir süre daha ekranda kalmasını sağladı. O dönem rakibi olan pek çok dizi final yaparak ekranlara veda etti. Ancak Fox TV dizisi hala izleniyor. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşandı? Herkesin merak ettiği detaylara baktığımızda büyük gelişmeler görüyoruz. Çağla'nın bebeği Ozan'a ait değil.

Ozan Gerçek Baba Değil!

Ozan'a ait olduğu söylenen bebeğin aslında farklı bir isimden olduğu ortaya çıkacak. Çağla, bebeğin Ozan'dan olduğunu söyledi ve bu durum büyük gerginlik yarattı. Dizide yaşanan bir diğer gelişme ise Esra ile ilgiliydi. Reytingleri son zamanlarda düşen Aşk Mantık İntikam, bu hikaye ile seyircileri geri kazanmak istiyor.

Esra Tüm Gerçekleri Öğrenecek!

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra'nın takip ederek Mert'ten öğrendiği bu gerçek dizinin kaderini değiştirecek. Mert'in asıl baba olduğu ortaya çıkınca Ozan rahat bir nefes alacaktır. Yeni bölümü heyecanla beklenen yapımda bu olayların ilgi ile takip edileceği belirtiliyor. Belki de dizinin reytingleri bu gelişmelerden sonra yükselişe geçecektir. Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk'in oynadığı dizi artık bambaşka bir boyuta ulaştı.