Aşk Mantık İntikam Dizisi Yerlerde Sürünüyor! Dizinin Sonu Geldi! Herkes Tepkili!

Aşk Mantık İntikam Dizisi Yerlerde Sürünüyor! Dizinin Sonu Geldi! Herkes Tepkili!

Aşk Mantık İntikam dizisi ilk başladığından beri reytinglerde ilk sıralarda yer aldı. Son zamanlarda işler pekte istenildiği gibi gitmedi. Yapılan hatalar diziye pahalıya mal olacakmış gibi duruyor.

Yaz dönemi FOX TV ekranlarında başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi romantik komedi dalında ilerlerken son haftalarda drama doğru yaklaştı. Bu durum izleyicilerin büyük tepkisine neden olurken geçtiğimiz haftalarda reytinglerin iyi gelmesi ile birlikte tepkilerinde çok fazla anlamı kalmadı. İşte haberin Tüm detayları...

Alınan bilgiler neticesinde Aşk Mantık İntikam dizisinin 13. bölümünün reytingleri herkesi şaşkına uğrattı. Senaristlerin oluşturduğu ortam izleyiciler tarafından karşılık bulmadı. Daha önce birincilik ve ikincilik elde eden Aşk Mantık İntikam dizisi reytinglerde düşüş yaşıyor. Ayrıca sosyal medyada da tepki gören Aşk Mantık İntikam dizisi izleyicileri ekranlarda tutamıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölüm fragmanı

İzleyicilerin azalmasıyla birlikte dizinin geldiği noktanın karşılık bulamadığı ortaya çıktı. Dizi 17. bölümde tüm kişiler kategorisinde 6. sırada yer alıyor. Hikâyenin değişmeye başlaması ile birlikte Aşk Mantık İntikam dizisi 18. bölüm fragmanını da izleyicilerle buluşturdu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Esra, Çağla'nın kendini tehdit ettiğini Ozan'a söyleyecek. Bunun ardından Çağla ve Çınar ise bir kaza yapacak.

Dizi romantik komedi dalına geri mi dönüyor?

Dizinin 18. bölümünde de hikâyesinde herhangi bir değişim olmayacağı gözler önüne serildi. Aşk Mantık İntikam dizisinin romantik komedi havasına geri dönmesini isteyen izleyiciler şimdiden yeni bölümü merak ediyor. İlhan Şen, Burcu Özberk, Melisa Döngel ve Burak Yörük gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi 22 Ekim Cuma günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek.