Aşk Mantık İntikam Dizisi Yayından Kaldrıldı! Aşk Mantık İntikam Dizisi Neden Yok?

Aşk Mantık İntikam Dizisi Yayından Kaldrıldı! Aşk Mantık İntikam Dizisi Neden Yok?

Aşk Mantık İntikam dizisindeki gelişmeler izleyicileri heyecanlandırdı. Dizi bu hafta yok. Yayın akışından kaldırılan diziyle ilgili Fox TV'den güncelleme geldi. Kanal, diziyi neden yayınlamadığına ilişkin bir açıklık getirdi. İşte Aşk Mantık İntikam dizisinde yaşanacak gelişmeler...

Burcu Özberk ve İlhan Şen'li Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümü heyecanla takip ediliyordu. Dizideki hikaye değişmiş ve zaman yıllar sonrasını gösteriyordu. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen dizinin reytinglerde tam anlamıyla yükselemediği görüldü. Düşüş engellenemeyince dizinin finale doğru adım atacağı tahmin ediliyordu. Fox TV'den gelen bir haber ile dizi izleyicileri paniğe kapıldı. Çünkü bu hafta Aşk Mantık İntikam yayınlanmayacak. Peki sevilen dizi neden yok? Herkesin merak ettiği gerçeğe değineceğiz. Dizinin 31 Aralık'ta yayınlanmayacağı açıklandı.

Dizi Yayın Akışından Kaldırıldı

Yayın akışında yer alan ancak daha sonra kaldırılan Aşk Mantık İntikam dizisi büyük dikkat çekti. Çünkü dizinin her Cuma yayınlandığı biliniyordu. Fakat bu hafta öyle olmayacak. Pek çok kişi diziyle ilgili yaşanacakları merak etmekte. Esra ve Ozan arasındaki gelişmeler bir yana dizi bir daha yayınlanacak mı?

Yılbaşı Programı Var

Fox TV'nin yılbaşı programı nedeniyle o akşam yayınlanacak yapımlar ekrana gelmeyecek. Dolayısıyla Aşk Mantık İntikam'ın 7 Ocak'ta yayınlanacağını söyleyebiliriz. Diziyle ilgili merak edilen pek çok şey açığa çıktı. Şimdi ise önümüzdeki hafta neler yaşanacak o araştırılıyor. Fragmana bakılacak olursa pek çok şey söylenebilir. Ancak bir yandan da dizinin 5 bölüm sonra final yapacağı iddia ediliyor. Bakalım diziyle ilgili ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak.