Aşk Mantık İntikam Dizisi Yayından Kaldırıldı! Fox TV Aşk Mantık İntikam Dizisi Neden Yayından Kalktığını Açıkladı!

Aşk Mantık İntikam Dizisi Yayından Kaldırıldı! Fox TV Aşk Mantık İntikam Dizisi Neden Yayından Kalktığını Açıkladı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin reytingleri çok düştü. Dizinin final yapması beklenirken Fox TV öyle bir karar aldı ki herkes şaşırdı. Artık dizinin yayından kaldırıldığını bile biliyoruz. Peki kanal neden yayın akışından kaldırdı? Dizi gerçekten final mi yapacak? Merakla beklenen gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, yaz aylarından beridir devam ediyor. Yaz dizisi olmasına rağmen çok sevildi ve ikinci bir Sen Çal Kapımı vakası yaşanıyor. Hal böyle olunca Fox TV dizisinin devam edeceği duyuruldu. Ancak şöyle bir şey var ki yeni sezonda pek çok yapım ekrana geldiği için reyting kaybı yaşandı. Dolayısıyla dizi final yapacak mı diye bekleniyordu. Şimdi ise dizinin yayın akışından kaldırıldığı görüldü.

Aşk Mantık İntikam Neden Yok

Dizinin olmama nedeni aslında yılbaşı programıyla ilgili. Yılbaşına özel program yapılacak ve çeşitli kanallar kendi organize ettikleri gecede izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. Bu yüzden Aşk Mantık İntikam dizisi Cuma akşamı ekrana gelmeyecek.

Dizi Bir Hafta Yayınlanmayacak

Dizinin final yapma riski olsa da şu an için bundan söz edilmiyor. Yalnızca bir hafta ekranlardan uzak kalacak olan dizi, sonraki hafta yayın hayatını sürdürecek. Bu nedenle Fox TV dizisinin final yapacağına dair iddialar henüz gerçek değil. Fakat bu yönde adımların atıldığı düşünülüyor. Çünkü dizinin reytingleri eskisine nazaran daha düşük durumda.