Aşk Mantık İntikam Dizisi Şikayet Üstüne Şikayet Aldı! Aşk Mantık İntikam Dizi Hayranları İsyan Etti!

Aşk Mantık İntikam Dizisi Şikayet Üstüne Şikayet Aldı! Aşk Mantık İntikam Dizi Hayranları İsyan Etti!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi cuma akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Her bölümü ile izleyicileri heyecanlandıran Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümünde birtakım gelişmelere ev sahipliği yaptı. İşte haberin tüm detayları...

İlhan Şen, Burcu Özberk, Melisa Döngel ve Burak Yörük gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterinin ön plana çıkmasından dolayı izleyiciler isyan bayrağını çekti. Bunun ardından Çağla'nın hamilelik durumu ve söylediği yalanların yanı sıra Çınar'ın da hikâyede önemli bir etken olması reytingleri bir hayli etkiledi. Dizi severler bu duruma sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Dizi sevenlerden şikâyet yorumları

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra ve Ozan ikilisi gerçekleri ortaya çıkarmak için birlikte hareket etme kararı aldı. Romantik komedi dalında ki hikayesi ile Eylül ayı itibariyle ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisi konusunu drama doğru kaydırdı. Dizi severler bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirdi. İzleyiciler Esra ve Ozan'ın eğlenceli hallerini özlediklerini ifade etti.

Aşk Mantık İntikam dizisi izleyicileri gülmek istiyor

Senaristlere tepki gösteren Aşk Mantık İntikam izleyicileri, sosyal medyada dikkat çeken yorumlar paylaşmaya devam ediyor. Biraz da olsa gülmek ve mutlu olmak istediklerini dile getiren Aşk Mantık İntikam dizisinin severleri bu duyguları bulamamaktan yana şikayetleri ne aktardı. Dizinin ağır dram performansına bir yenisi daha eklendi. 19 Kasım Cuma günü ekranlara gelmeye hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisi 22 bölümüne dair ilk fragmanı da ekranlara taşıdı.