Aşk Mantık İntikam Dizisi Senaristine Uyarı! Dizi Hayranları Tepkilerini Gösterdi!

Aşk Mantık İntikam Dizisi Senaristine Uyarı! Dizi Hayranları Tepkilerini Gösterdi!

Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük değişiklikler meydana geldi. Sosyal medya da bir takım kitle buna karşı çıkarken bir takım kitle ise bunu durumu çok beğendi. Aşk Mantık İntikam dizisinde neler oluyor?

FOX TV ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi "romantik komedi" dalın da ödül almıştı. Oyuncularda romantik komedi dalında ödüllendirilmişti. Fakat dizinin yeni gelişmelerine göre dizi romantik komediden çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisi son dönemlerde dram korku arasında gidip gelmeye başladı. Esra ile Çağla arasında yaşananlar dizide tamamen korku havasına soktu. Dizide bu değişiklik nedeni henüz bilinmiyor.

Senaristten Hamle!

Senaristinin yapmış olduğu değişiklik işe yaramış gibi görünüyor. dram ve korku dalına yönlenmesi reytinglerin artmasına neden oldu. Senariste bu durumu değerlendirerek romantik komedi dalından dram ve korku dalına yönelmeye devam etti. Şimdilik dizide  romantik komedi geri planda kaldı.

Yapılan araştırmalarda ve sosyal medya paylaşımlarında romantik komediden çıkmasına tepki göstermeye bazı hayranları ise  bu durumu beğendiğini ifade etti. Şimdilik korku dram olarak dizi devam edecekmiş gibi görünüyor.

Dizi hayranları  özellikle Esran'ın hafızasını kaybetmemesi konusunda senaryo yazmaması konusunda tavsiyede bulundu. 8 Ekimde yayınlanacak olan bölümde bakalım neler  olacak Esra hafızasını kaybedecek mi? Aşk Mantık İntikam dizisi romantik komediye geri dönecek mi?