Aşk Mantık İntikam Dizisi Kendine Çeki Düzen Vermeye Başladı! Aşıklar Birleşiyor!

Aşk Mantık İntikam Dizisi Kendine Çeki Düzen Vermeye Başladı! Aşıklar Birleşiyor!

Fox TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Aşk Mantık İntikam dizisi 20 bölümü geride bıraktı. Ekranların romantik komedi dizisi olan Aşk Mantık İntikam Cuma günü 21. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümü ile hayranlarını ekranları kilitlemeye devam ediyor.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi 20 bölümü geride bırakarak yoluna devam ediyor. Bunun ardından son dönemde Esra ve Ozan karakterlerinin ayrı düşmesi dizi severleri bir hayli rahatsız etti. Hatta Çağla karakterinin Aşk Mantık İntikam dizisinde ön plana çıkmasının ardından reytinglerde düşüş yaşandı.

Aşk Mantık İntikam dizisi toparlanmaya doğru gidiyor

Reytinglerin düşmesinin ardından senaristlerden yeni bir hamle geldi. Aşk Mantık İntikam dizisinin senaristleri dizideki gidişatı değiştirme kararı aldı. İlk etapta Esra, Çağla'nın hamilelik konusunda gerçekleri söylemediğini öğrendi. Bunun ardından bebeğin Ozan'dan olmadığını öğrenen Esra yeni kararlar alarak dizinin gidişatını değiştirecek. İzleyiciler ise Aşk Mantık İntikam dizisinde bu hafta neler olacağını merakla bekliyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinde bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

Çağla'nın hamilelik haberiyle sarsılan Ozan ve Esra aşkına bir darbe daha geldi. Çağla ise bu durumdan bir hayli mutlu görünüyor. Çağla, Ozan ile birlikte yaşadığı düşüncesiyle eşyalarını toparlamaya başladıysa da Ozan'dan gelen bir hamle bu durumu tersine çevirecek. Ozan, Çağla'nın hamilelik konusunda birtakım düşüncelere kapılır. Fakat Çağla'nın hamilelik konusundan şüphelenen tek kişi Ozan değildir. Esra da Çağla'nın bir şeyler sakladığını düşünerek araştırmaya koyulur. Adım adım Çağla'yı takip eden Esra gerçekleri öğrendikten sonra ne yapacağını bilemez. Aşk Mantık İntikam dizisi her hafta cuma günü Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.