Aşk Mantık İntikam Dizisi Hakkında Yapılan Haberlere Kapak Gibi Cevap! Yapılan İddialara Öyle Bir Cevap Verdi ki!

Aşk Mantık İntikam Dizisi Hakkında Yapılan Haberlere Kapak Gibi Cevap! Yapılan İddialara Öyle Bir Cevap Verdi ki!

Aşk Mantık İntikam dizisi hakkında yapılan haberleri ve iddiaları yalanladı. Yeni bölümüyle herkese gereken cevabı verdi. Aşk Mantık İntikam dizisi reyting durumu ne ? Aşk Mantık İntikam dizisi final yapacak mı?

Türkiye ile Norveç arasında oynanan Dünya Kupası Avrupa eleme maçından dolayı birçok dizi reyting gerilemesi yaşadı. Alınan bilgiler neticesinde cuma akşamı dizilerin reyting olarak etkilendiği ortaya çıktı. Show TV’nin Yalancı dizisinin yakaladığı büyük çıkış ise sert bir düşüş ile sonuçlandı. İşte haberin tüm detayları…

Rekor Kırıyor!

Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi ekranlara geldiği günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde futbol maçından sonra bütün diziler düşük reytinglere sahip olurken, Aşk Mantık İntikam dizisi reytinglerden ödün vermeyerek ikinci sıraya yerleşti. Fox TV’nin romantik komedi dizisi en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Ayrıca son dönemde dram projesine doğru giden Aşk Mantık İntikam dizisi, kemik izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Kimi izleyiciler bu durumu eleştirse de senaristlerin doğru yolda olduğu reytingler ile anlaşıldı.

Aşk Mantık İntikam dizisi reyting patlaması yaşadı

Eğlenceli bir hikâye ile başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi senaristlerin karar vermesinden sonra dram projesine doğru ilerledi. Aşk Mantık İntikam dizisi cuma akşamları en çok izlenen diziler arasında baş sıraya yerleşti. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, yine reyting sıralamasında başı çeken yapımlardan biri oldu. Ayrıca dizinin milli futbol maçına rağmen AB kategorisinde çok iyi bir sonuç yakaladığı da biliniyor.

Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar gibi güçlü yapımlar ile mücadele eden Aşk Mantık İntikam dizisi senaryoda ciddi bir sorun olmaz ise yoluna devam etme kararı aldı. Her hafta cuma günü Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü de şimdiden merak söz konusu oldu.