Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Aşk Mantık İntikam Dizisi Hakkında Bilmedikleriniz! İşte Çekim Mekanları Oyuncu Kadrosu ve Konusu!

Yaz sezonuna yeni bir dizi daha geldi Aşk Mantık İntikam. Oyuncu kadrosu ve konusuyla oldukça başarılı olacağı gözüküyor. Aşk Mantık İntikam dizisi nerede çekiliyor? Hangi mekanda çekiliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

aşk mantık intikam
Google News

Birbirinden iddialı ve başarılı isimlerin kadrosunda buluşmuş olan Aşk Mantık İntikam, TV ekranlarına No:9 Prodictions imzalı geliyor. “Bitti dediğimizde biter mi sahiden aşk? Yoksa ikinci bir şansı hak eder mi?”  mottosu ile seyircilerinin karşısına çıkacak olan Aşk Mantık İntikam, romantik komedi türünde bir hikaye ile seyircilerini karşılayacak.

Yönetmem koltuğunda Murat Öztürk`ün oturmuş olduğu Aşk Mantık İntikam dizisinin senaryosunda Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal yer alırken, Başrollerde ise Burci Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük`ün yer almış olduğu dizide genç oyunculara; Zeynep Kankonde, Günay Karacaoğlu, Süleyman Atanısev, Sevda Baş, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç, Sevda Baş, Birgül Ulusoy, Mehmet Yılmaz ve Tarık Şerbetçioğlu gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi Hangi Günler Yayınlanmakta?

Yayınlanmış olduğu tanıtım fragmanlarıyla dikkatleri bir hayli üzerine çeken Aşk Mantık İntikam, bu akşam ekranlar karşısında seyircileri ile macerasına başlıyor. Romantik komedi tadında olan hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeye hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, bu akşamdan itibaren her cuma günleri yeni bölümleriyle seyircilerinin karşısına çıkması bekleniyor.
 
Aşk Mantık İntikam Dizisi Saat Kaçta ,Hangi Kanalda Başlıyor?

İzleyenlerine keyifli bir bölümle merhaba demek isteyen Aşk Mantık İntikam dizisi geri sayıma başlaması ile birlikte, FOX TV ekranlarında yayınlanacak FOX TV`nin yeni yaz dizisi olmuş olan Aşk Mantık İntikam, başarılı oyuncu kadrosu ile eğlenceli konusu seyircisinin ilgisini bir hayli çekecek olması bekleniyor. Yaz Sezonuna iddialı bir giriş yapmış olan Aşk Mantık dizisi, FOX TV ekranlarına ise saat 20:00`da gelecek. İlk bölümüyle bu akşam üstü seyircileri karşına çıkacak olan Aşk Mantık İntikam, 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 20.00’da FOX TV ekranlarından başlaması bekleniyor.

<