Aşk Mantık İntikam Dizisi Bu Şekilde Devam İşler Pekte İstenildiği Gibi Gitmeyecek! Kritik Karar Verildi!

Aşk Mantık İntikam Dizisi Bu Şekilde Devam İşler Pekte İstenildiği Gibi Gitmeyecek! Kritik Karar Verildi!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi 18. bölümü ile merak uyandırdı. İlhan Şen ve Burcu Özberk ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizi kış döneminde iyi bir başlangıç yaptı.

Ancak dizinin son haftalarda değişmesi ile birlikte reytinglerde düşüşte gözlemlendi. İzleyiciler ise Aşk Mantık İntikam dizisini eleştiri yağmuruna tutmaya devam ediyor.

Esra ve Ozan arasında yaşanan çatışma ile birlikte romantik komedi türündeki hikayesini drama çeviren Aşk Mantık İntikam dizisi izleyicilerin eleştirisine maruz kaldı. Senaryoya tepki göstermeyi ihmal etmeyen dizi severler, eğlenceli sahnelerin özlemini çektiğini belirtti. Aşk Mantık İntikam dizisi romantik komedi türünden drama evrildi. Bundan dolayı dizi severler Aşk Mantık İntikam dizisinin reyting değerinin düşmesinin tek sebebin de buna bağlıyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

21 Ekim Cuma günü 18. bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin reyting sonuçları da merak söz konusu oldu. Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü merak ediyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde senaristin hikâyeyi toparlamaya çalıştı söyleniyor. Ayrıca senaryonun drama yönelik daha fazla ilerlemesi yönünde alınan işaretlerde izleyicileri endişelendirdi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 18. yeni bölüm fragmanında Esra, Çağla tarafından suçlanır. Ozan’ın beklenmedik hamlesi ise herkesi şaşkına çevirir. Şirkette bulunanlar ise Esra'nın böyle bir şey yapacağını ihtimal vermez. Esra ise Ozan’a gidip neden böyle bir hamle yaptığının hesabını sorar. Ozan ise Esra’yı korumak istediğini söyler. Bir tartışmaya düşen ikili arasında yapılan itiraflar herkesi şaşkına çevirdi. Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde Elif ve Ekrem ortadan kaybolur. Kardeşlerini arayan Esra ve Ozan ise kartlarını açık oynayarak büyük hesaplaşma Yaşar. Çınar ise yeni projenin bilgilerini sızdıran kişiyi bulmak için mücadele verir.