Aşk Mantık İntikam Dizisi Bitiyor! Dizi Seti Karıştı!

Aşk Mantık İntikam Dizisi Bitiyor! Dizi Seti Karıştı!

Cuma akşamları izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting olarak iyi bir sonuç elde etti. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Aşk Mantık İntikam dizisi, sosyal medyadan da hayranlarından destek aldı. Detaylar.

Ekranların en çok izlenen Aşk Mantık İntikam dizisi 7 bölümü geride bıraktı. Alınan bilgiler neticesinde 13 Ağustos Cuma akşamı ekranlara gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi yine izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Ayrıca dizinin yeni bölümünde neler olacağı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, yaz projeleri arasında en çok tercih edilen yapım oldu. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümünde Ozan’ın Esra’ya yakınlaşma kararı izleyiciyi bir hayli mutlu etti. Esra’nın duygu ve düşüncelerinin değişmesi dizisinin gidişatını büyük oranda etkileyecek.

Dizinin senaristlerinden büyük atak!

Dizinin senaristlerinden büyük atak! Cuma akşamları ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisinin senaristlerinden büyük atak geldi. Hatta Ozan’ın Esra’ya yakınlaşması izleyicileri sevindirirken aynı zamanda da tedirgin etti. Çünkü Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan ve Esra’nın birden yakınlaşması dizinin biteceğine işaret ediyor. Bundan dolayı izleyiciler Aşk Mantık İntikam dizisinin akıbetini merak ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizinin akıbeti belli oldu

Aşk Mantık İntikam dizinin akıbeti belli oldu. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Aşk Mantık İntikam dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting olarak iyi bir seviyede ilerliyor. Ayrıca dizinin yaz dizileri arasında, seyirci çok olmazken iyi oranda reyting aldığı ortaya çıktı. Bundan dolayı dizinin final yapmasını gerektiren herhangi bir haber alınmadı. Aşk Mantık İntikam dizisi yedi bölümü geride bırakarak yoluna devam ediyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizi Cuma akşamları izleyici ile buluşuyor.