Aşk Mantık İntikam Dizisi Ayakta Kalmak İçin Cebelleşiyor! Aşk Mantık İntikam Dizisi Devam Edecek mi?

Aşk Mantık İntikam Dizisi Ayakta Kalmak İçin Cebelleşiyor! Aşk Mantık İntikam Dizisi Devam Edecek mi?

Aşk Mantık İntikam dizisine katılan oyuncular şaşırttı. Dizideki hikayenin değiştiğini biliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Bir anda aradan yıllar geçmiş şekilde karşımıza çıkan dizide neler oluyor? Burcu Özberk ve İlhan Şen'i hiç böyle görmemiştik. Diziye katılan yeni oyuncular ortaya çıktı. Dizide kimler oynayacak?

Fox TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yeni bölümleri büyük ilgi görmüştü. Ancak hikayenin gittikçe normalleştiği görüldü. Yapımcı şirket ise bu durumu önleme kadına senaryoda belli başlı değişikliklere gitti. Yıllar sonrasını anlatarak hikayenin gidişatını değiştirdi. Şimdi ise 4 yıl sonrası anlatılıyor. Yeni bölüm fragmanına damgasını vuran olay ise yeni oyuncular olacak.

Diziye Kimler Katıldı?

Aşk Mantık İntikam dizisine iki yeni çocuk oyuncunun katıldığı öğrenildi. Esra ve Ozan'ın tekrar evlenip çocuk sahibi olduğu anlara ilişkin yeni karakterlerin dizide oynadığını biliyoruz. Emir Güler, Atlas karakterine hayat veriyor. Melek Sözan ise Ela olarak karşımıza çıkacak. İki küçük oyuncunun da zaman zaman gözükeceğini belirtelim. Fox TV dizisindeki bu yeni transferler seyircilerin beğenisine sunuldu.

Yaz Dizisi Olarak Başlamıştı

Aşk Mantık İntikam ilk olarak yaz dizisine göre yayınlanıyordu. Reytinglerin artmasıyla beraber yayın hayatına devam etti. Pek çok dizi final yaparken Fox TV'nin dizisi reytinglerde zirvede kalmayı sürdürdü. Daha sonra belli başlı seyirci kaybı yaşasa bile şu anki durumundan oldukça memnunlar. Başrolde oynayan Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in sergilediği performans beğenilmekte. Dizide başka ne gibi gelişmeler yaşanacak merakla bekleniyor...