Aşk-ı Memnu Sevenlere Özel Yeni Bir Dizi Geliyor!

Aşk-ı Memnu Sevenlere Özel Yeni Bir Dizi Geliyor!

Aşk-ı Memnu'yu özleyenler için senaristinden yeni bir dizi geliyor. Öyle ki birbirinden harika dizilere imzasını atmış ünlü isim, bu sefer bambaşka bir yapımı kaleme aldı. Yakın zamanda ekrana gelecek olan Çöp Adam dizisi ve çok daha fazlasından söz edeceğiz. Üstelik hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.

Aşk-ı Memnu, bir döneme damgasını vurmuş oldukça sevilen bir diziydi. Gerek oyuncu kadrosu ve gerekse hikayesi nedeniyle büyük ilgi gördü. Zaman içerisinde de dizinin efsaneleştiğini görüyoruz. O dönem oynayan genç oyuncular şu an Türk dizi sektörünün incileri konumuna yükseldi. Peki ya Aşk-ı Memnu dizisinde imzası olan ünlü isim, bu sefer hangi yapımla karşımıza çıkacak?

Star TV Dizileri Gündeme Geldi!

Melek Gençoğlu'nun imzasını taşıyacak yeni diziler geliyor. Özellikle de Star TV'de yayınlanacak olan Çöp Adam dizisi, şimdiden tüm ilgiyi üzerine çekti diyebiliriz. Yakın zamanda diziyi ekranlarda göreceğiz. Ünlü senaristin kaleme alacağı dizide neler olacağını öğreneceğiz. Öte yandan oyuncu kadrosu da çok merak ediliyor.

Çöp Adam Oyuncuları Açıklandı mı?

Çöp Adam dizisine dair oyuncu kadrosu henüz kesinleşmiş değil. Ancak dizinin en kısa sürede yayınlanacağı bilgisini iletelim. Star TV'de reytinglere doymayacak yeni projeleri ile farkını ortaya koyacaktır.