Aşk-ı Memnu Dizisi Tekrardan Ekranlara mı Dönüyor? Bomba Açıklama Yapıldı!

Aşk-ı Memnu Dizisi Tekrardan Ekranlara mı Dönüyor? Bomba Açıklama Yapıldı!

Türk dizileri arasında en çok izlenen projelerden biri olan Aşk-I Memnu ekranlara geldiğinde yoğun izleyici kitlesine sahip olmuştu. Hatta dizinin final yapmasının ardından tekrar bölümleri bile ardı ardına izlenerek rekor seviyeye kadar ulaştı...

Ekranlara geldiği dönem büyük yankı uyandıran Aşk-ı Memnu dizisi final yapmasının ardından eski bölümleri ile de gündemde kalmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Reşat Nuri Güntekin’in eserinden uyarlanan diziye benzer bir yapım ekranlara gelecek. Başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı dizi şimdilerde bile gündeme oturmayı başardı.

Aşk-ı Memnu dizisine benzer bir proje ekranlara gelecek!

Aşk-ı Memnu dizisine benzer bir proje ekranlara gelecek! Akıllardan bir türlü silinmeyen dizi hakkında şoke edici açıklamalar geldi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Aşk-ı Memnu dizisinin yönetmeninden bir proje daha geliyor. Hatta dizinin klasik eserlerden uyarlanacağı söyleniyor.

İntibah adlı roman dizi olmaya hazırlanıyor

İntibah adlı roman dizi olmaya hazırlanıyor. Namık Kemal’in eseri İntibah adlı yapıttan esinlenerek bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizinin yönetmenliğini ise Aşk-ı Memnu dizisinin yönetmenliğini üstlenen Hilal Saral üstlenecek.

Hilal Saral, Aşk-ı Memnu dışında Kara Sevda, Fatmagül’ün Suçu Ne, Elveda Derken, Kuzey Güney gibi dizilere de imza attı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yapımcılığını ise BKM üstleniyor. 

Yeni diziye dair detaylar belli oldu mu?

Yeni diziye dair detaylar belli oldu mu? Eylül ayında çekilmesi planlanan dizinin konusu ise şimdiden merak uyandırdı. Ayrıca yeni dizinin senaryosu da yönetmen gibi Aşk-ı Memnu ekibinden oldu. Yeni dizinin senaristi Aşk-ı Memnu dizisinin senaristliğini yapan Melek Gençoğlu oldu.

Bu bilgiler dışında çekimlerin ardından dizinin Kanal D’de yakın zamanda izleyici ile buluşması bekleniyor. Dizinin oyuncularıyla ilgili herhangi bir açıklama da yapılmadı. Namık Kemal’in İntibah adlı yapımından uyarlanacak dizi için oyuncu arayışları büyük bir titizlik çerçevesinde sürüyor.