Asgari Ücrete Gelecek Olan Zam Açıklandı! Asgari Ücret 10.000TL Oluyor!

Asgari Ücrete Gelecek Olan Zam Açıklandı! Asgari Ücret 10.000TL Oluyor!

Asgari ücretle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Numan Kurtulmuş'un açıklaması ise dikkat çekti. Çünkü 2023 yılı asgari ücret kaç TL olacak? Güncel gelişmeler eşliğinde çeşitli detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte milyonlarca çalışanın merak ettiği asgari ücret ödemesi haberi...

Asgari ücretteki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası paylaşıldı. Öte yandan merak edilenleri sizlere ileteceğiz. AKP Genel Başkanvekili olan Numan Kurtulmuş'un açıklaması ise dikkatleri üzerine çekti. Bir süredir asgari ücretin kaç TL olacağı konuşuluyor. Gelinen noktada ne kadarlık bir artış söz konusu olacak?

Numan Kurtulmuş'tan Açıklama Geldi!

Asgari ücretin kaç TL olabileceği konusunda Numan Kurtulmuş'tan gelen açıklama dikkat çekti. Öte yandan "Bu yılın sonu, önümüzdeki yılın başında bütün bu fiyat artışları göz önünde bulundurularak vatandaşımızın alım gücünü azaltmayacak ve herkesi tatmin edecek, herkesin 'Bu doğru oldu' diyeceği bir sonuç için çalışmalar yapılacak. Herkesi tatmin edecek önemli bir asgari ücret açıklamasının olacağını söyleyebilirim."  ifadesine değindi.

Henüz Detay Verilmedi

Öte yandan Aralık ayı sonunda yapılması planlanan zamla beraber henüz bir detay verilmediği vurgulanıyor. Gelinen noktada bizleri nelerin bekleyeceğini sizlerle paylaşacağız.