Arka Sokalar Dizine Veda Eden Oyuncular Açıklandı! Şevket Çoruh’tan Açıklama Gecikmedi

Arka Sokalar Dizine Veda Eden Oyuncular Açıklandı! Şevket Çoruh’tan Açıklama Gecikmedi

Arka Sokaklar dizisi ile alakalı birtakım iddiaların ortaya çıkmasının ardından dizi hayranları da meraklarını gizleyemedi. Son 3 sezondur dizi ile alakalı pek çok ayrılık haberi çıkıyor. Dizi severler kadrodan kimin ayrılacağını merak ediyor. Detaylar...

Dizide ayrılık haberlerin ardından Arka Sokaklar dizisinden kimin ayrılacağı herkes tarafından merak edildi. Arka sokaklar dizisinin sezon finalinde hangi karakterlerin veda edeceği ortaya çıktı. Son 3 sezondur başrol oyuncuların Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna veda edeceği söyleniyor.

Ayrıca 2021 yılının yaz aylarında da benzer iddialar ortaya atıldı. İlk olarak Özgür Ozan'ın diziden ayrılacağı söylendi. Ardından alınan bilgiler doğrultusunda bu bilginin doğru olmadığı ve oyuncunun ekip ile yoluna devam edeceği ortaya çıktı. Ardından Rıza baba olarak ekranlara gelen Zafer Ergin'in de diziden ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddiaların da doğru olmadığı gün yüzüne çıktı.

Arka Sokaklar dizisinden kimin ayrılacağı ortaya çıktı

Arka Sokaklar dizisinden kimin ayrılacağı ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Özgür Ozan ve Zafer Ergin'in Erler Film ile 16. sezon için anlaştığı söyleniyor. Bunun dışında Şevket Çoruh’un da yeni sezon için sözleşme imzalamadığı ancak diziyi devam edeceği ortaya çıktı.

Kadroya iki oyuncu veda etti

Kadroya iki oyuncu veda etti. Selin karakterine hayat veren Oya Okar'ın da dizide yer almayı sürdüreceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Arka sokaklar dizi hayranları Mesut ile Selin ikilisi ile olan buluşmalarını merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisine veda eden 2 kişinin olduğu söyleniyor.

Bu doğrultuda 2019 yılında Metin olarak ekranlara gelen Furkan Göksel, Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosundan ayrıldı. Bunun dışında bu sezon Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik ile Tekin karakterini canlandıran Onur Bay’da dizi ekibine veda etti.