Arka Sokaklar'ın Babası Diziden Ayrılıyor! Rıza Baba Arka Sokaklar'a Veda Edecek!

Arka Sokaklar'ın Babası Diziden Ayrılıyor! Rıza Baba Arka Sokaklar'a Veda Edecek!

Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Zafer Ergin, artık Kanal D dizisinde oynamayacak mı? Maaş krizinden sonra ünlü oyuncunun da diziden ayrılacağı belirtildi. Alp Korkmaz'ın ayrılığıyla beraber sıra Rıza Baba'ya mı geldi? Rıza Baba diziden ayrılırsa Arka Sokaklar izleyicileri şok yaşayabilir.

Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Zafer Ergin, yaklaşık 15 yıldır dizide oynuyor. Kanal D ekranlarındaki dizinin adeta ilk ismi konumunda olan Ergin, kısa süre sonra ekranlara veda edebilir. Oyuncunun diziden neden ayrılacağı merak edildi. İddialara göre en kısa sürede diziden ayrılacak. Alp Korkmaz'dan sonra dizinin eski tadı kalmadı şeklinde yorumlar yapılıyor. Özellikle de Bahar Komiser'in de gitmesi izleyicileri üzmüştü. Ali Komiser'in bir anda üstü çizildi ve bu durum çok eleştirildi. Üstelik dizinin ilk haftalarında maaş sıkıntısının yaşanması da gündemi etkiledi.

Rıza Baba Diziden Ayrılacak mı?

Rıza Baba'nın diziden ayrılması durumunda büyük sıkıntılar yaşanabilir. Bu nedenle ünlü oyuncunun bir karar vermesi bekleniyor. Zafer Ergin, dizinin vazgeçilmez isimlerinden birisi. Ancak ilerleyen yaşına rağmen oynaması da dikkat çekti. Bu nedenle ünlü isim hakkında en kısa sürede bir karar verilmesi bekleniyor.

Kararı Henüz Açıklanmadı

Kanal D'deki diziyle ilgili kararı henüz açıklanmış değil. Hikayede kendisine daha fazla yer verilecek mi bilinmiyor. Bunu da önümüzdeki haftalarda öğreneceğiz. Diziyle ilgili en son gelişmeleri internet sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.