Arka Sokaklardan Rıza Baba Ayrılıyor! Arka Sokaklardan Rıza Baba Bu Sefer Gerçekten Ayrılıyor!

Arka Sokaklardan Rıza Baba Ayrılıyor! Arka Sokaklardan Rıza Baba Bu Sefer Gerçekten Ayrılıyor!

Arka Sokaklar'ın başrol oyuncuları arasında gösterilen Zafer Ergin, diziye veda ediyor. Rıza Baba karakterinin diziden ayrılması herkesi üzdü. Peki ünlü oyuncu neden ayrılıyor? Bu sefer sorunun Arka Sokaklar dizisiyle bağlantılı olduğu belirtildi. Kanal D'de yayınlanan dizi için büyük son yaklaştı.

Rıza Baba karakteriyle tanıdığımız Zafer Ergin'in Arka Sokaklar'dan ayrılacağı açıklandı. Peki başarılı oyuncu diziden neden gidiyor? Sezon başlarken çıkan bir sorun gözler önüne serilmişti. Kanal D'de yayınlanan dizide maddi açıdan sorunlar vardı. Bu nedenle bazı hamlelerin yapılacağı vurgulanıyordu. Ancak sosyal medyada ortaya atılan bir iddia herkesi şaşırttı. Rıza Baba karakteri gerçekten ayrılacak mı?

Rıza Baba Diziye Veda Edecek

Dizinin yeni bölümlerinde çatışma esnasında yaralanması ve daha sonra hayatını kaybetmesi bekleniyor. Rıza Baba için belirlenen bu hikaye oldukça acıklı olacak. Dizinin etkisinden çıkamayan izleyiciler ise henüz Ali Komiser'in ayrılığına alışmamıştı. Şimdi ise peşinden Rıza Baba'nın geleceği düşünülüyor. Oyuncu kadrosundaki bu değişim daha nereye kadar sürecek merak edilmekte. Çünkü eski oyuncuların esamesi okunmamaya başladı.

15 Yıldır Oynuyordu

Arka Sokaklar'da 15 yıldır oynamakta olan Zafer Ergin, dizinin enlerinden biri haline gelmişti. İlk bölümden bu yana istisnalar hariç her bölümde yer aldı. Başarılı ismin şimdilerde ise diziden ayrılacağı vurgulanıyor. Bakalım önümüzdeki haftanın yeni bölümlerinde ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak.