Arka Sokaklar'dan Ayrılması Beklenen Oyuncu İçin Karar Verildi! Kanal D Açıkladı

Arka Sokaklar'dan Ayrılması Beklenen Oyuncu İçin Karar Verildi! Kanal D Açıkladı

Arka Sokaklar dizisindeki şok ayrılık herkesi üzecek. Çünkü 15 yıldır dizide oynayan ünlü isim için ayrılık çanları çalıyor. Rıza Baba'nın ayrılacağı düşünülüyordu ama Kanal D dizisine kim veda edecek? İşte merakla beklenen gelişmeye dair bazı detaylar...

 Arka Sokaklar'ın yeni bölümü izleyiciler için tam bir hayal kırıklığı oldu. Pek çok kişi dizide neler yaşanacağını merak etmekteydi. Hal böyle iken Kanal D dizisinde Rıza Baba gelişmesi meydana geldi. Rıza Baba, hem emekli olmak istedi hem de ekibi dağıtmaya karar verdi. Böylelikle ekipteki komiserler farklı görev yerlerine dağılmak durumunda kalacaktı. Yıllar önce kendisinin topladığı ekip artık bir araya gelemeyecek. Hal böyle olunca izleyiciler sinir krizi geçirdi. Rıza Baba'ya hayat veren Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı dahi iddia edildi. Ancak ekranlara veda edecek ismin çok daha farklı bir oyuncu olacağı düşünülüyor.

Arka Sokaklar'dan Kim Ayrılacak?

Arka Sokaklar dizisine veda etmesi beklenen ismin Mesut Komiser olduğu belirtildi. Şevket Çoruh, dizinin en başından bu yana daima Arka Sokaklar'da oynadı. Hal böyle olunca başarılı isim dizide ara vermeden gözüktü. Şimdi ise kendisini tiyatroya vermek istiyor ve bunun için de Baba Sahne'yi satın almıştı.

Mesut Ekipten Kovuldu

Mesut, ekipte bir daha yer alamayacak. Rıza Baba'nın net kararı belli oldu. Mesut'a olan öfkesinden ötürü hem emeklilik hayatı yaşayacak hem de diziden ayrılacak. Büyük umutlarla takip edilen dizinin final yapmaya yakın olduğu da belirtildi.