Arka Sokaklar'dan Ayrılan Oyuncu Yeni Dizisini Açıkladı!

Arka Sokaklar'dan Ayrılan Oyuncu Yeni Dizisini Açıkladı!

Arka Sokaklar dizisine damgasını vurmuş olan Boğaç Aksoy, Arda karakteri ile tanınmıştı. Oyuncunun yeni bir film çekimine katılacağı ortaya çıktı. Lenf kanserinden sonra bir süredir tedavilerle uğraşıyordu.

Artık oyunculuğa geri adım atacağı öğrenildi. Başarılı oyuncu hangi filmde oynayacak? İşte yeni filme dair çeşitli detaylar...

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Arda Komiser rolü ile dikkatleri üzerine çeken Boğaç Aksoy, daha sonra çeşitli yapımlarda rol almış ve yakalandığı kanser nedeniyle oyunculuğa ara vermişti. Oyuncu ile ilgili yaşanan bu gelişme sonrasında ünlü ismin tedavilerin sonuçlarına göre oyunculuğa devam edeceği öğrenildi. Başarılı ismin bu kararı hayranları tarafından olumlu karşılandı.

Boğaç Aksoy'un Yeni Filmi Açıklandı!

Boğaç Aksoy, Volkan Karataş'ın yapımcılığını yapacağı filmde oynayacak. Ünlü oyuncunun bu filmde bilim insanına hayat vereceği öğrenildi. Böylelikle tedavilerden sonraki ilk oyunculuk deneyimini bu film ile yaşayacak. Film çekimlerini ne zaman başlayacağı ve sona ereceği henüz bilinmiyor.

Filmin İsmi Ne Olacak?

Filmle ilgili çok fazla detay verilmedi. Ancak Boğaç Aksoy'un başrolde oynayacak olması izleyicileri heyecanlandırdı. Pek çok kişi filmin çıkmasını bekliyor. Özellikle de Kanal D Arka Sokaklar zamanında oyuncunun performansı çok beğenilmişti. Bu nedenle önemli bir hayran kitlesi olduğunu belirtelim. Diziden ani şekilde ayrılması hikayeye göre gerçekleşmişti.