Arka Sokaklardan Ayrılan Başrol Oyuncusu Sessizliğini Bozdu

Arka Sokaklardan Ayrılan Başrol Oyuncusu Sessizliğini Bozdu

Alp Korkmaz, geçtiğimiz bölüm diziden ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun Arka Sokaklar'a vedası çok konuşuldu. Peki ünlü isim diziden nasıl ayrıldı? Neden ayrıldığına yönelik çok fazla soru soruluyordu. Ortaya çıkan detaylar gösteriyor ki Ali Komiser en başından beri ayrılacaktı. Kanal D dizisinde yaşanan skandal gözler önüne serildi.

Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Alp Korkmaz, diziden ani bir şekilde ayrıldı. Daha önce de çeşitli hikaye değişikliğiyle Ali Komiser'in dizide bir süre gözükmediğini fark etmiştik. Ancak ünlü isim, 15 yıllık kariyerine öyle bir son verdi ki görenler gözlerine inanmak istemedi. Ali Komiser şaşırtıcı şekilde diziden ayrıldı. Peki dizide ne gibi gelişmeler yaşandı? İşte Arka Sokaklar'ın eski oyuncusuyla ilgili ortaya çıkan detaylar...

Alp Korkmaz Neden Ayrıldı?

Alp Korkmaz'ın diziden ayrılmasındaki neden hikayesinin bitmesi olarak yorumlandı. Arka Sokaklar ile anlaşması sona erince yeni sözleşme için gerekli uzlaşma sağlanamadı. Böylelikle oyuncunun diziden ayrılacağı kesinleşti. Ancak son bölümde gözükmemesi ve onun yerine farklı bir kişinin oynaması dikkat çekti. Yüzü hiçbir şekilde gösterilmeyen Ali Komiser, izleyicilerin tepkisini çekti.

Arka Sokaklar Yapımcısı Eleştirildi

Dizinin sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulduğu belirtiliyor. Ünlü oyuncunun son bölümde yer almaması dikkat çekmişti. Ali Komiser'e yapılan vedanın kötü olduğu yönünde pek çok yorum vardı. Kanal D dizisi yayın hayatına devam ediyor fakat Alp Korkmaz'ın ayrılığı hala gündemde.